reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Hmm ja brałam piżamkę na pewno, kawę w termosie, wodę, nie wiem, czy dadzą Ci obiad, wiec jakaś kanapkę. Może tez książkę, bo nie wiem jak szybko po wybudzeniu Cię puszcza. Wez moze jakaś normalna podpasek, bo te szpitalne są tragiczne, moze w klinice lepsza dadzą. A mąż Ciebie odbierze prawda? Bo to jednak będziesz po znieczuleniu, wiec chyba nie powinnaś prowadzić auta jbc.
tak, tak, odbierze mnie. Piżamy w sumie nie planowałam, może wezmę po prostu legginsy lub dresy i t shirt. Kanapkę planowałam wziąć i wodę.

tak, tak, odbierze mnie. Piżamy w sumie nie planowałam, może wezmę po prostu legginsy lub dresy i t shirt. Kanapkę planowałam wziąć i wodę.
Ja miałam robiony zabieg w szpitalu i generalnie dwa razy to mi dali po prostu ubranko operacyjne, ale ostatnim razem kazali mi pójść jak stałam na operacje, a w zabiegowym musiałam zdjąć spodnie i usiąść na fotelu. Jaki wróciła pamięć na sali to leżałam pod kołdra, ale z gołym tyłkiem, w krwi, a moje majtki leżały na kapciach pod łóżkiem. Mega słabe doświadczenie. A na lozku były barierki, a ja byłam ledwo przytomna, zreszta same wiecie jak to jest po wybudzeniu i nie mogłam się wychylić za te barierki. To było naprawdę okropne. Musiałam panią obok prosić, aby zawołała położną. Dlatego ja po tym doświadczeniu to bym
Brała jakiś duży tshirt, ale na pewni w klinice Cię dobrze potraktują i takiej akcji nie będziesz miała 😂 tam tez zawsze powinny być te spódniczki, wiec myślę, ze po prostu jakiś wygodny tshirt weź.

Ja miałam robiony zabieg w szpitalu i generalnie dwa razy to mi dali po prostu ubranko operacyjne, ale ostatnim razem kazali mi pójść jak stałam na operacje, a w zabiegowym musiałam zdjąć spodnie i usiąść na fotelu. Jaki wróciła pamięć na sali to leżałam pod kołdra, ale z gołym tyłkiem, w krwi, a moje majtki leżały na kapciach pod łóżkiem. Mega słabe doświadczenie. A na lozku były barierki, a ja byłam ledwo przytomna, zreszta same wiecie jak to jest po wybudzeniu i nie mogłam się wychylić za te barierki. To było naprawdę okropne. Musiałam panią obok prosić, aby zawołała położną. Dlatego ja po tym doświadczeniu to bym
Brała jakiś duży tshirt, ale na pewni w klinice Cię dobrze potraktują i takiej akcji nie będziesz miała 😂 tam tez zawsze powinny być te spódniczki, wiec myślę, ze po prostu jakiś wygodny tshirt weź.
znaczy ogólnie to jest poradnia i szpital prywatny. Ma dobre opinie, więc mam nadzieję, ze wszytsko będzie dobrze.
W klinice mojej na punkcję dali mi ubranko i wszystko było super. Mam nadzieję, ze jutro też będzie, ale wezmę duży t shirt, tak jak mówisz. Na wszelki wypadek

reklama
Hej Czy ktoś orientuje się czy za przechowywanie zarodków z procedury przed dofinansowaniem tj z 2021 roku nadal trzeba płacić za kolejny rok czy jest to też refundowane?

Do góry