Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz jakieś objawy?Dziś 30dc, dziękuje , co za szok , spodziewałam sie ale nie dowierzałam
Slyszalam o braniu acard na endo ale do owulacji... chyba ze cos pomylilamDziewczyny powiedzcie jak dokładnie powinno się stosować Acard od owulacji do kiedy?
Bola mnie piersi ale to juz od dłuższego czasu , szybko zaczęły bolec najpierw same sutki kilka dni a potem całe piersi doszły , i brzuch mnie boli czasami jakbym miała @ dostać , zgagę taz miewam jak zjem obojętnie co , a tak to nic , zdziwiło mnie wczoraj wieczorem to ze na lewej piersi mam bardzo widoczne żyły które dochodzą do samego sutka, przed @ miałam taz tak ale tylko w prawej piersi a teraz mam i w lewej i w prawej , a tak to czuje sie dobrzeMasz jakieś objawy?
To moj pierwszy cykl starań był i żadnych wspomagaczy , nawet kwasu foliowego nie brałam , jutro go kupie , miesiąc temu podjęliśmy decyzje i udało sie , prowadziłam tylko kalendarzyk na telefonie który pokazał kiedy mam płodne i sie tego trzymałamGratuluję[emoji16] długo się starałaś? Brałas jakieś wspomagacze?
Ja miałam cykle 28-32 dni , co miesiąc inaczej ale w tym przedziale , testuj czekamy na ciebie teraz ! 3mam kciukiA jakie masz cykle 30 dniowe? Krotsze? W dniu spodziewanej? Ja mam pietra testowac [emoji23]
Zobacz załącznik 961051 Boże dziewczyny jestem w ciąży , szok zaraz zemdleje chyba ...
Gratulacje, takich wieści nam trzeba [emoji7]Zobacz załącznik 961051 Boże dziewczyny jestem w ciąży , szok zaraz zemdleje chyba ...