reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Masz jakieś objawy?
Bola mnie piersi ale to juz od dłuższego czasu , szybko zaczęły bolec najpierw same sutki kilka dni a potem całe piersi doszły , i brzuch mnie boli czasami jakbym miała @ dostać , zgagę taz miewam jak zjem obojętnie co , a tak to nic , zdziwiło mnie wczoraj wieczorem to ze na lewej piersi mam bardzo widoczne żyły które dochodzą do samego sutka, przed @ miałam taz tak ale tylko w prawej piersi a teraz mam i w lewej i w prawej , a tak to czuje sie dobrze

Gratuluję[emoji16] długo się starałaś? Brałas jakieś wspomagacze?
To moj pierwszy cykl starań był i żadnych wspomagaczy , nawet kwasu foliowego nie brałam , jutro go kupie , miesiąc temu podjęliśmy decyzje i udało sie , prowadziłam tylko kalendarzyk na telefonie który pokazał kiedy mam płodne i sie tego trzymałam

reklama
Witam :) :) :)
Jestem na dupostanie @ miała przyjsc 31 marca lecz nadal jej nie ma. wczoraj po wizycie u lekarza wywołujemy @. w czasie @ idziemy jeszcze raz na hormony bo cos jest nieteges.
Odebrałam tez wyniki meża i odrazu konsultacja u niego wszystko ok.
U mnie troszke bedzie problemu. po pierwsze cykle bezowulacyjne, kolejne to bardzo nieregularne ostatnimi czasy. Kolejne stwierdzenie lekarza jajniki drobnopecherzykowate :(
Oj az sie boje co to bedzie :(

Do góry