Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze ze szukasz pozytywów, ja też się staram szukać . To jest najgorsze dla nas dziewczyn, które się starają raczej szukamy objawów i we wszystkim się doszukujemy wymarzonych kreseczekA u mnie przyszedł okres. Przynajmniej zmniejszają się cykle. Już nie 42dni tylko 34
Gratulacje! Ktory dc?Zobacz załącznik 961051 Boże dziewczyny jestem w ciąży , szok zaraz zemdleje chyba ...
A jakie masz cykle 30 dniowe? Krotsze? W dniu spodziewanej? Ja mam pietra testowac [emoji23]Dziś 30dc, dziękuje , co za szok , spodziewałam sie ale nie dowierzałam
Gratuluję[emoji16] długo się starałaś? Brałas jakieś wspomagacze?Zobacz załącznik 961051 Boże dziewczyny jestem w ciąży , szok zaraz zemdleje chyba ...