reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Jak by nie patrzeć to twój wątek także mozesz robić co chcesz [emoji6] nie że na Ciebie naskoczyłam tylko po prostu byłam zdziwiona twoją decyzją bo ja to trochę inaczej odbieram a jednak pomimo wszystkiego łączą nas wspólne cele ale wiadomo punkt widzenia zależy od punktu siedzenia i wielu innych rzeczy

Nie bierzcie tego jako kary... Mi tylko chodzi o to, że ja po prostu naiwnie założyłam wątek z myślą, że będzie jak na staraczkach 2018, utworzy się fajna paczka, będzie miło, kulturalnie. Ale teraz po waszym najeździe na mnie, że chce usunąć wątek po prostu ręce mi opadły, przykro mi się zrobiło okrutnie. Chciałam żeby było chociaż o jeden wątek mniej, bo i tak jest ich dużo a ja na swoich barkach już nie chcę mieć kolejnego.

To że dla Ciebie to nie jest kameralna atmosfera, nie znaczy, że dla innych nie była. Dziewczyny się tu otwierały, każda z nadzieją czeka, co się dzieje u innej. Ja jestem tylko obserwatorem jak na razie, przeczytałam wszystkie strony, ale widzę jak dziewczyny są tu zrzyte. I cholera, jedna spina i takie akcje się dzieją? Wszędzie zawsze dojdzie do jakiegoś nieporozumienia, ale najważniejsze jest to, żeby się po ludzku dogadać. I bawi mnie fakt, że uznajesz to za "wielki ciężar na barkach". To tylko wątek, w Internecie, mało kogo interesuje przez kogo założony.. ale masz rację, usuwaj, jeśli to taki straszny ciężar:p

@Migdalove ja uciekam z wątku 2018 bo tam zostałam oceniona przez pryzmat tego, że chce 1 miesiąc przystosować i zacząć starać się od stycznia. Tutaj nikt nie miał z tym problemu. Więc nie pisz, że wątek 2018 był idealny bo i tam kwasy były

Skoro tu sa takie klimaty to ja podziękuję..Jak tu można w takie razie komuś ufać słuchać doświadczeń i się zwierzać..owszem to żaden problem się przenieść do 2018 ale skoro sa tu tak wrażliwi ludzie to proszę wybaczyć ale ja nie będę się zastanawiać Jak napisać aby ktoś na mnie skargi nie pisał gdzie nie ma oczywiście mowy o jakiej kolwiek negatywnej i wulgarnej reakcji.dlatego rezygnuje całkowicie z tego forum i jestem rozczarowana.Poza tym bardzo dziękuję dziewczyna za ciepłe słowa wsparcie i wyrozumiałość :)Buziaki trzymam za was kciuki:)
Oj Asik Ciebie to ja akurat nie rozumiem. Bylas na 2018 i chyba nie narzekalas? Zniknelas bez słowa a mysle ze nawiazalas jakies relacje. Nie ma potrzeby usuwac sie z forum.

@Migdalove utworzyła ten wątek i jesli jakas grupa dziewczyn tu piszących poczula sie zle czytając niektore tematy zgłosiła to zalozycielce nie rozumiem w czym jest problem? Zawsze możecie otworzyc nowy watek lub stworzyc zamkniety.
To ze sie tu zzylyscie nie oznacza ze nie mozecie kontynuowac dalej waszej znajomości. Ale sama nie chciałabym byc autorem wątku w którym pisze sie takie rzeczy.
Poczytalam trochę tu i czilalt i nie mam 16 lat ani nie jestem zadna paniusia co w domu chlopu loda robi a na dworze udaje gwiazde. Jak chcę byc wyuzdana to mam na to swoje miejsce i nie potrzebuje tego oblesnie opisywac na forum które jest publiczne i moga je czytać wszyscy nawet niepelnoletnie osoby. Mysle ze odrobina umiaru nikomu nie zaszkodzi a te bardziej pikantne rzeczy mozna pisac w miejscu niedostępnym dla wszystkich. Mam nadzieję że administracja przeczyta w miarę możliwości ten wątek i podejmą swoja własną decyzję.

To że dla Ciebie to nie jest kameralna atmosfera, nie znaczy, że dla innych nie była. Dziewczyny się tu otwierały, każda z nadzieją czeka, co się dzieje u innej. Ja jestem tylko obserwatorem jak na razie, przeczytałam wszystkie strony, ale widzę jak dziewczyny są tu zrzyte. I cholera, jedna spina i takie akcje się dzieją? Wszędzie zawsze dojdzie do jakiegoś nieporozumienia, ale najważniejsze jest to, żeby się po ludzku dogadać. I bawi mnie fakt, że uznajesz to za "wielki ciężar na barkach". To tylko wątek, w Internecie, mało kogo interesuje przez kogo założony.. ale masz rację, usuwaj, jeśli to taki straszny ciężar:p
w punkt ...

reklama
@Migdalove ja uciekam z wątku 2018 bo tam zostałam oceniona przez pryzmat tego, że chce 1 miesiąc przystosować i zacząć starać się od stycznia. Tutaj nikt nie miał z tym problemu. Więc nie pisz, że wątek 2018 był idealny bo i tam kwasy były
Kazdy ma inne priorytety. Wyraziłas swoje zdanie ze masz imprezy chcesz byc na nich bezciazowa to w odpowiedzi uslyszalas tylko ze dla niektorych dziewczyn starajacych sie na pierwszym miejscu sa starania nie chec ich odkladania bo jakas impreza sie nadarza. Nikt Cie nie ocenial, nie obrażal nie przesadzajmy. Zostalas za to przeproszona bo nikt nie miał na celu Cie obrazic a jesli sie tak poczulas to wypadało to wyprostować.
Nikt nie mowi ze macie isc na kontynuacje wątku 2018.. Oczywiście ze nie kazdy ma na to ochotę.. Trzeba znaleźć rozwiazanie moze da się ten watek przepisac na kogos innego by nie ucierpiala zadna tresc? Trzeba porozmawiac z adminka i uszanowac wole @Migdalove ze nie chce podpisywac sie w tym miejscu swoim nickiem.

Do góry