reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Bo dziewczyny pisały skargi [emoji850][emoji850]
Skoro tu sa takie klimaty to ja podziękuję..Jak tu można w takie razie komuś ufać słuchać doświadczeń i się zwierzać..owszem to żaden problem się przenieść do 2018 ale skoro sa tu tak wrażliwi ludzie to proszę wybaczyć ale ja nie będę się zastanawiać Jak napisać aby ktoś na mnie skargi nie pisał gdzie nie ma oczywiście mowy o jakiej kolwiek negatywnej i wulgarnej reakcji.dlatego rezygnuje całkowicie z tego forum i jestem rozczarowana.Poza tym bardzo dziękuję dziewczyna za ciepłe słowa wsparcie i wyrozumiałość :)Buziaki trzymam za was kciuki:)

reklama
Skoro tu sa takie klimaty to ja podziękuję..Jak tu można w takie razie komuś ufać słuchać doświadczeń i się zwierzać..owszem to żaden problem się przenieść do 2018 ale skoro sa tu tak wrażliwi ludzie to proszę wybaczyć ale ja nie będę się zastanawiać Jak napisać aby ktoś na mnie skargi nie pisał gdzie nie ma oczywiście mowy o jakiej kolwiek negatywnej i wulgarnej reakcji.dlatego rezygnuje całkowicie z tego forum i jestem rozczarowana.Poza tym bardzo dziękuję dziewczyna za ciepłe słowa wsparcie i wyrozumiałość :)Buziaki trzymam za was kciuki:)
Zapraszamy do Nas:)

Nikt nikogo nie obrazil nikt nikomu nie ublizał. A zrobiona jest gownoburza po tym jak wszystkie sie dogadujemy :) ciekawe kto na nas skarge napisał hahaha widocznie nie nasz level

Niestety wychodzi że nikt nie może wyrazić swojej opinii ale to nie nasz wątek więc nie mamy nic do powiedzenia.

Chciałam założyć wątek bez takich dziwnych zachowań, ja przemilczałam wiele przykrości których tutaj doświadczyłam. Ale skoro kilka dziewczyn do mnie pisze, że coś mam tym zrobić to bardzo przepraszam ale nie mam ochoty za takie zachowania brać odpowiedzialności. A pisanie, że "nie można się wbić" to nie jest uzasadnienie, "wbiłam" się w wątek który jest od długiego czasu, nie ma z tym żadnego problemu. ;) Stworzyłyście osobny wątek na dodatek jest mnóstwo innych, co szkodzi, ze ten zniknie? Inne dziewczyny pisały mi, żebym właśnie tamten z 2018 zmieniła na 2019 i będzie ok. Tak więc robię, mi nie potrzeba czytać takiego kwasu. Tak jakby nagle ktoś chciał usunąć wątek w którym siedzę - co mi do tego. ;) Tak samo robię i ja, nie chcę aby mój wątek już na samym początku był nie przyjemny. Nie ma nad czym ubolewać. Jeśli się zżyłyście to przejdźcie do wątku Salsy i po problemie. ;)
Jakos my przykrosci nie doświadczyliśmy pomimo ze sie ktos wypowiadał o szkodliwosci palenia, diecie, sluzie i macicy. Nikt nikogo personalnie nie obrazał. Nikt do nikogo nie ma i nie miał pretensji. Po czym wkraczasz i zamykasz nam watek. Super :)

Bardzo przesadzasz i robisz mi mega przykrość. Nie jestem tyranem, gdybym mogła zamienić się z kimś na wątki chętnie bym to zrobiła jak tak bardzo wam zależy na tym wątku, ja konta przez to usuwać sobie nie będę żeby nie należał do mnie ten wątek.
@Migdalove Nie twierdzę że jesteś tyranem. Przykro mi że sprawiłam Ci przykrość jednak piszesz to w taki sposób jak by nie wiadomo co tu się działo fakt jest faktem było kilka spin ale tam gdzie różne zdania będą i iskry cóż życie ale jakoś się dogadujemy bez najezdzania wulgaryzmów obelg itd. A tu nagle piszesz że usuwasz wątek. Ok. To twój wątek także nic mi do tego. Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę powodzenia w starankach bo w końcu wszystkie po to tu jesteśmy. [emoji8][emoji8][emoji8]

@Migdalove.. serio? A co z resztą dziewczyn , które tutaj były? Tu są ich historię, plany, nadzieję, zwierzenia, wypociny, etc. Wszystkie kobietki się tutaj zżyly z sobą, wspierały się. Była kameralna atmosfera. A teraz, przez jakieś głupie spięcie, ma się rozlecieć cały wątek. Piszesz, że można się przenieść na stary wątek starań 2018.. A myślisz, że każdej z osobna będzie łatwo pisać o swojej historii przy kolejnych 100 osobach?(komu by się w ogóle to chciało robić, tak na marginesie?) Mówienie o sobie, jest trudnym przeżyciem dla niektórych, A ponowne otwarcie się przed obcymi i "wbicie", może być dla kogoś ciężkie, po prostu. I nadal nie rozumiem, że przez taką glupote, rodzi się taka sytuacja. Problem był rozwiązany? Był. "Straszne i obleśne" tematy zniknęły? Zniknęły. Każdy powinien być szczęśliwy. Piszesz, ze zamykasz ten wątek, bo powstal osobny.. ten osobny był dla osób, którym nie przeszkadzało poczucie humoru kobietki i salsy, a co z resztą kobiet? I w ogóle nie rozumiem, co Ci za różnicę robi czy to wątek założony przez Ciebie czy przez kogoś innego. Jak ktoś Ci pisze wiadomość i ma pretensje, to pisz wprost, że Ty już tutaj w konwersacji nie uczestniczysz i wątek żyje swoim życiem, bez Twojej ingerencji. A tym którym tak wszystko przeszkadzało, nauczcie się rozmawiać wprost i wyjmijcie kija z tyłka. I wrócicie do rzeczywistego świata, bo chyba macie gorsze problemy, niż to, że ktoś użył słów "wiszące jaja". Gorzej niż dzieci w podstawówce.

Wiesz co bardzo mi przykro, że tak piszesz. Nigdy, ale to nigdy nie pisałam nic złego w waszym kierunku, nie negowałam, nie wyśmiewałam problemów, nie robiłam nikomu krzywdy... Nie chodzi tu o wyrażanie opinii, chodzi o takt rozmów, chodzi o coś takiego jak kultura. I teraz ze mnie robicie najgorszą, tak jakbym ja bardzo wam tupała podczas waszych pogadanek.
Mnie tez jest przykro bo każda tutaj trafiła z wiadomych powodów i nie chodzi mi o Ciebie bo zrobiłaś zapewne to co musiałaś to na co ktoś liczył robiąc ten cały bałagan.Ale widzisz jak wiele to dla kobiet znaczyło i to nam jest przykro ale nie chciałam tutaj nikogo oceniać i to podtrzymuje.i takie skakanie Po wątkach to już się nudne robi dla każdej przeskok z 2018-2019 był to ciężki moment bez względu na to ile na nim byłyśmy ..a tu znów ...tych wątków jest wiele ale chodzi o to że już się kobiety zżyły ...a jeśli to dla nikogo nic nie znaczy bo po co zakładać wątki...rozmawiać skoro rozmowy swobodniejsze już komuś nie odpowiadają.lepiej pytać w Google i tyle.dobra nie ważne.było nie ma i tyle.napisałam co myślę ponieważ naiwnie było mi tutaj dobrze.dziękuję.

reklama
Nie bierzcie tego jako kary... Mi tylko chodzi o to, że ja po prostu naiwnie założyłam wątek z myślą, że będzie jak na staraczkach 2018, utworzy się fajna paczka, będzie miło, kulturalnie. Ale teraz po waszym najeździe na mnie, że chce usunąć wątek po prostu ręce mi opadły, przykro mi się zrobiło okrutnie. Chciałam żeby było chociaż o jeden wątek mniej, bo i tak jest ich dużo a ja na swoich barkach już nie chcę mieć kolejnego.
Jak by nie patrzeć to twój wątek także mozesz robić co chcesz [emoji6] nie że na Ciebie naskoczyłam tylko po prostu byłam zdziwiona twoją decyzją bo ja to trochę inaczej odbieram ale wiadomo punkt widzenia zależy od punktu siedzenia i wielu innych rzeczy

Do góry