reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

Te wstrętne @ jakie to rozczarowanie, jaki dół pewnie każda ma już tego dosyć.zobaczcie jaki my co miesiąc mamy stres niby do owu spokojnie.,nawet myśli się mniej ale od owu się zaczyna no ja tak mam i jak tu wyłączyć myślenie nie wiemniby tu praca obowiązki itd ale strasznie ciężko przechodzi się te czekanie...ja dzień Po owu a gdzie tu 2 tygodnie do testowania... Spróbuję się czymś innym zająć, książkę czytać czy coś ale patrzę tu do was i czuję te emocje...a za chwile mnie to czeka:/dziewczyny trzymać się, kolejny cykl kolejna próba możliwości :)mniej myśleć ale jak tu nie myśleć
Czytasz mi w myślach!!!

reklama
@evellin 00 nie słuchaj teściowej!!! Będziesz miała swoje dzieciątko, a to co przeszłości tylko was umocni jako rodzinę! Będziecie niedługo w trojeczke ty twoja miłość i wasze maleństwo ❤️

Kochana jesteś.
Wpadam czasem w straszne doły .
Nie wiem co zrobię jeśli tym razem się nie uda
Nawet nie myśl o tym, że się nie uda. Uda się, zobaczysz. Uwierz w to... Wyczerpaliscie już limit smutnych dni!!! Ani dnia więcej smutku!!! Teraz będzie już tylko lepiej!!! W końcu przyjdzie słońce. Uwierz w to ❤️

Dzięki dziewczyny jutro zrobię rano test i się okaże. Zaczyna mnie brzuch boleć i mam dużo śluzu białego .... Chyba się zbliża albo coś
A który to dzien cyklu? u mnie dzis 31dc i takie krechy
IMG_20190110_094821.jpeg

Po tych wszystkich latach trudno mieć nadzieję i pozytywne nastawienie
Wierzę, że ciężko... ale od tego masz nas. Zawsze możesz się wygadać, a my będziemy starały Cię podnieść na duchu jak tylko się da! Tego jeszcze nie próbowaliście więc nie masz co od razu się dołować i zarzucać złymi myślami - tylko wierzyć, że tym razem się uda!

reklama
Do góry