blackbriar
Fanka BB :)
Trzymam kciukiMam nadzieję, że i mój test mnie okłamał
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciukiMam nadzieję, że i mój test mnie okłamał
Tydzień temu robiłam test i był negatywny, ale to było trochę za wcześnie na testowanie. Nadzieja jest, zobaczymy co będzie jutro...
Jeśli się nie udało, to od kolejnego cyklu na spontanie i bez nerwów i spiny. Spróbuję podejść do tego bez emocji, bo ten cykl był dla mnie wyjątkowo trudny...Trzeba być dobrej myśli
No właśnie... jak tu nie myśleć, ja też próbuje, ale samo wracaTe wstrętne @ jakie to rozczarowanie, jaki dół pewnie każda ma już tego dosyć.zobaczcie jaki my co miesiąc mamy stres niby do owu spokojnie.,nawet myśli się mniej ale od owu się zaczyna no ja tak mam i jak tu wyłączyć myślenie nie wiemniby tu praca obowiązki itd ale strasznie ciężko przechodzi się te czekanie...ja dzień Po owu a gdzie tu 2 tygodnie do testowania... Spróbuję się czymś innym zająć, książkę czytać czy coś ale patrzę tu do was i czuję te emocje...a za chwile mnie to czeka:/dziewczyny trzymać się, kolejny cykl kolejna próba możliwości mniej myśleć ale jak tu nie myśleć
10 lat. U nas niestety oligozoospermia,astenozoospermia i teratozoospermia. Nie ma z czym walczyć. Robiliśmy in vitro i się nie udało. Potem miałam wypadek i nie było szans kręgosłup rozwalony.Tak z ciekawości ile już się staracie ?
Uda się!!!! Zobaczysz że już niedługo będziecie szczęśliwymi i wspaniałymi rodzicami
Cóż trudno po 10 latach nastawiać się pozytywnie.Kochana domyślam się, że pewnie po wielu już próbach i nadziejach nie łatwo Ci teraz... Ale musisz wierzyć, że tym razem się uda! Wiara czyni cuda, a pozytywne nastawienie to podstawa!
Czytam Wasze odpowiedzi i mi smutno, że niektóre z Was tak długo się starają i nic...