reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
No cóż życie. Moja teściowa twierdzi że mam dać spokój i adoptować, a ja jakoś nie potrafię się poddać
jaj ja słyszę podejście teściowych to mnie skręca... Najlepiej to wcale wnuków nie robić bo po co problem jeśli związek się rozpadnie albo odwrotnie kiedy kiedy kiedy!kuźwa jak będą szwedy..one wszystkie są mądre bo 50lat temu jadły marchew z piochem i były zdrowe rodziły w polu i powrotem do roboty i co rok bociany latały no ale ludzie kiedy to było teraz jest inne życie począwszy od tego że krócej żyjemy to co dopiero zajść w ciążę...No jest ciężko i nie ma co ukrywać każdy jest mądry z boku gadając...Ale dziewczyny w du...trzeba mieć takie gadanie dziecko chcemy począć dla siebie nie dla kogoś i tyle.:-*

jaj ja słyszę podejście teściowych to mnie skręca... Najlepiej to wcale wnuków nie robić bo po co problem jeśli związek się rozpadnie albo odwrotnie kiedy kiedy kiedy!kuźwa jak będą szwedy..one wszystkie są mądre bo 50lat temu jadły marchew z piochem i były zdrowe rodziły w polu i powrotem do roboty i co rok bociany latały no ale ludzie kiedy to było teraz jest inne życie począwszy od tego że krócej żyjemy to co dopiero zajść w ciążę...No jest ciężko i nie ma co ukrywać każdy jest mądry z boku gadając...Ale dziewczyny w du...trzeba mieć takie gadanie dziecko chcemy począć dla siebie nie dla kogoś i tyle.:-*
Można coś zasugerować ale jednocześnie pozwolić odpuszczać nie myśl tak i staraj się dalej a teściowa niech plackiem się zajmie bo weekend idzie

Racja. Ona zaszła w 1 ciążę na sianie , potem szybki ślub i urodził się mój mąż.
Ona za cholerę nie zrozumie naszej sytuacji. Zła jestem bo powinna wspierać u choć w innych dziedzinach to spoko babka tu akurat przegieła.
Mam żal. Na święta nie poszłam bo oni przeżywają że ich córka jest w ciąży i jest radość a mi każe się poddać.

No jestem zła na siebie o to że nie potrafię Olac tematu no ale to silniejsze i dupa blada muszę sobie codziennie czytać coś w temaciebo bym nie wytrzymała nawet na wc telefon i jazda forum itp
Mam tak samo. To forum to zbawienie dla złych myśli. Też ciągle czytam i się motywuję. Czytam statystyki, porady, do wielu się stosuję.
Czuję się jak czarownica trochę przed tą inseminacją. Jem kilka moreli, kilka śliwek, kilka orzechów, banana+inny owoc, jogurt, biorę witaminy A do tego wino codziennie.
Ohh czuję się jak jakaś czarownica a od 2dc będzie tego jeszcze więcej.
Tym razem chcę zrobić wszystko by się udało

reklama
Ja tez właśnie korzystam z Flo ale ostatnio ciagle mnie wyrzuca z niej i kilka razy muszę klikać żeby dodać objawy itp i zastanawiam się nad jakaś inną

Do góry