Asik1234
Fanka BB :)
no właśnie...:/No właśnie... jak tu nie myśleć, ja też próbuje, ale samo wraca![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no właśnie...:/No właśnie... jak tu nie myśleć, ja też próbuje, ale samo wraca![]()
jaj ja słyszę podejście teściowych to mnie skręca... Najlepiej to wcale wnuków nie robić bo po co problem jeśli związek się rozpadnie albo odwrotnie kiedy kiedy kiedy!kuźwa jak będą szwedy..one wszystkie są mądre bo 50lat temu jadły marchew z piochem i były zdrowe rodziły w polu i powrotem do roboty i co rok bociany latały no ale ludzie kiedy to było teraz jest inne życie począwszy od tego że krócej żyjemy to co dopiero zajść w ciążę...No jest ciężko i nie ma co ukrywać każdy jest mądry z boku gadając...Ale dziewczyny w du...trzeba mieć takie gadanie dziecko chcemy począć dla siebie nie dla kogoś i tyle.:-*No cóż życie. Moja teściowa twierdzi że mam dać spokój i adoptować, a ja jakoś nie potrafię się poddać
Można coś zasugerować ale jednocześnie pozwolić odpuszczać nie myśl tak i staraj się dalej a teściowa niech plackiem się zajmie bo weekend idziejaj ja słyszę podejście teściowych to mnie skręca... Najlepiej to wcale wnuków nie robić bo po co problem jeśli związek się rozpadnie albo odwrotnie kiedy kiedy kiedy!kuźwa jak będą szwedy..one wszystkie są mądre bo 50lat temu jadły marchew z piochem i były zdrowe rodziły w polu i powrotem do roboty i co rok bociany latały no ale ludzie kiedy to było teraz jest inne życie począwszy od tego że krócej żyjemy to co dopiero zajść w ciążę...No jest ciężko i nie ma co ukrywać każdy jest mądry z boku gadając...Ale dziewczyny w du...trzeba mieć takie gadanie dziecko chcemy począć dla siebie nie dla kogoś i tyle.:-*
No jestem zła na siebie o to że nie potrafię Olac tematu no ale to silniejsze i dupa blada muszę sobie codziennie czytać coś w temaciebo bym nie wytrzymała nawet na wc telefon i jazda forum itpCzytasz mi w myślach!!!
jaj ja słyszę podejście teściowych to mnie skręca... Najlepiej to wcale wnuków nie robić bo po co problem jeśli związek się rozpadnie albo odwrotnie kiedy kiedy kiedy!kuźwa jak będą szwedy..one wszystkie są mądre bo 50lat temu jadły marchew z piochem i były zdrowe rodziły w polu i powrotem do roboty i co rok bociany latały no ale ludzie kiedy to było teraz jest inne życie począwszy od tego że krócej żyjemy to co dopiero zajść w ciążę...No jest ciężko i nie ma co ukrywać każdy jest mądry z boku gadając...Ale dziewczyny w du...trzeba mieć takie gadanie dziecko chcemy począć dla siebie nie dla kogoś i tyle.:-*
No jestem zła na siebie o to że nie potrafię Olac tematu no ale to silniejsze i dupa blada muszę sobie codziennie czytać coś w temaciebo bym nie wytrzymała nawet na wc telefon i jazda forum itp
Gratulacje [emoji8][emoji8][emoji8] to teraz zdrówka dla Was niech fasolka zdrowo rośnie.A który to dzien cyklu? u mnie dzis 31dc i takie krechyZobacz załącznik 932115
Mam tak samo. To forum to zbawienie dla złych myśli. Też ciągle czytam i się motywuję. Czytam statystyki, porady, do wielu się stosuję.No jestem zła na siebie o to że nie potrafię Olac tematu no ale to silniejsze i dupa blada muszę sobie codziennie czytać coś w temaciebo bym nie wytrzymała nawet na wc telefon i jazda forum itp
Apka Mój KalendarzykKorzystacie z jakiejś aplikacji z kalendarzykiem?