reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Brrrr...okropny ból
A duży masz ten kamień?? Jak będą ci go usuwac? Trzymam.kciuki
Teraz 1,6 cm w ciąży jak miałam to 3 cm. był A jak usuwać to będą to jeszcze nie wiem dowiem się po konsultacji w szpitalu a to pewnie trochę potrwa no mam nadzieję że max do kwietnia będzie już po , ale w takich momentach cieszę się że jednak w pl nie jestem bo bym z pół roku przy dobrym wietrze na tomografie czekała a z rok na zabieg. Dzięki oby jak najszybciej to poszło

Teraz 1,6 cm w ciąży jak miałam to 3 cm. był A jak usuwać to będą to jeszcze nie wiem dowiem się po konsultacji w szpitalu a to pewnie trochę potrwa no mam nadzieję że max do kwietnia będzie już po , ale w takich momentach cieszę się że jednak w pl nie jestem bo bym z pół roku przy dobrym wietrze na tomografie czekała a z rok na zabieg. Dzięki oby jak najszybciej to poszło
Aga zdrówka Ci życzę.

Czytam Was ale tak pedzicie, że nie nadążam.
Co do imion mam Weronike i Franciszka. Jeszcze brakuje mi Helenki a na chłopca kiedyś chciałam Artur ale poczytalam o tym imieniu i zrezygnuje..Arturki są wybuchowe a mój syn ma ADHD i CZR i mi wystarczy jeden ananasek.

A co do śluzu uświafomiłyscie mi, że go mam mało i od tego cyklu biorę olej z wiesiołka i castagnus( od zawsze mam hiperprolaktynemie). Zobaczymy czy pomoże.

Jak tam dziewczyny z rana? Jakies plany na niedzielę? :)
Witaj witaj. To już 6 styczeń a przed chwilą człowiek sałatkę robił na święta. Ja to cały czas nauka bo sesja się zbliża. We wtorek do lekarza bo już wcześniej się zapisałam na samą cytologia. A w pn do dentysty. Miałam mieć wyrwana osemke ale coś tam czytałam że na początku raczej nie można wyrywać. Macie jakieś doświadczenie z dentystami w ciąży?

reklama
Dziewczyny dzisiaj zrobiłam, ale ja tu nic nie widzę buuuu......

Załączniki

• 20190106_093656.jpg
    20190106_093656.jpg
    423,7 KB · Wyświetleń: 109
Do góry