reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Tak byłam ale dawno temu, jakoś nie mogłam się tam odnaleźć.
TSH mam 1,21 obecnie ale startowałam z 5,2 z tendencja wzrostowa na jesień.
Wszystkie inne badania typu estradiol, progesteron, prolaktyna, fsh i lh bardzo dobre wyniki. 2 cykle temu myślałam ze się udało, w 12 dpo brązowy śluz na przemian z gęstym białym i kropka krwi ale nic z tego... nie załamałam się tylko poleciałam po cały zestaw do wyregulowania flory bakteryjnej w pochwie. Już chyba nic więcej nie zrobie, czekam spokojnie ale bez ciśnienia :)
Witaj a tu sie odnajdziesz! Zobaczysz jak tu fajowo i wesoło ;) powodzenia

Mnie sportowy nawet uciska... To jedno miejsce w prawym cycku jest nie do tkniecia. A jak dotykam skutków, to aż mi niedobrze... Takie. Tkliwe, ciężkie i zaraz wpadam w szał macicy, żeby nie podchodzić bo grozi rykiem slonicy przez @ bądź 2 kreskami na teście
Przez to drugie... zobaczysz ✊

reklama
Do góry