Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobranoc wszystkim♡ dobranoc dziewczynki. Słodkich snów ☆
Teraz 1,6 cm w ciąży jak miałam to 3 cm. był A jak usuwać to będą to jeszcze nie wiem dowiem się po konsultacji w szpitalu a to pewnie trochę potrwa no mam nadzieję że max do kwietnia będzie już po , ale w takich momentach cieszę się że jednak w pl nie jestem bo bym z pół roku przy dobrym wietrze na tomografie czekała a z rok na zabieg. Dzięki oby jak najszybciej to poszłoBrrrr...okropny ból
A duży masz ten kamień?? Jak będą ci go usuwac? Trzymam.kciuki
Aga zdrówka Ci życzę.Teraz 1,6 cm w ciąży jak miałam to 3 cm. był A jak usuwać to będą to jeszcze nie wiem dowiem się po konsultacji w szpitalu a to pewnie trochę potrwa no mam nadzieję że max do kwietnia będzie już po , ale w takich momentach cieszę się że jednak w pl nie jestem bo bym z pół roku przy dobrym wietrze na tomografie czekała a z rok na zabieg. Dzięki oby jak najszybciej to poszło
Witaj witaj. To już 6 styczeń a przed chwilą człowiek sałatkę robił na święta. Ja to cały czas nauka bo sesja się zbliża. We wtorek do lekarza bo już wcześniej się zapisałam na samą cytologia. A w pn do dentysty. Miałam mieć wyrwana osemke ale coś tam czytałam że na początku raczej nie można wyrywać. Macie jakieś doświadczenie z dentystami w ciąży?Jak tam dziewczyny z rana? Jakies plany na niedzielę?
OtotototoTutaj z tego co obserwuje są same kobietki z jajem nie na kwasów i oby rak zostało [emoji1364]
Maka to tez moje imie. Mam Piotra i Milene i moze Maje albo Malwine [emoji7][emoji7]Tez mi sie Maja podoba. I podobało od zawsze. Cały czas mówiłam ze będę mieć Maję albo Pole. Takze czekam na to marzenie aż sie spelni. Spełni ♡♡