reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Ej serio widziałam takie piękne skarpetki z firmy Soxo z napisem "dziadek i babcia", tak planujemy poinformować rodziców. Ale dzisiaj widziałam taki wisiorek do smoczka z napisem "Majeczka" (bo to imię pokochałam), a dla chłopca póki co Oskar
Ja też poinformuje rodzinę jak już się w końcu w jakis wyjątkowy sposób :)każdy czeka na mnie kiedy ja w końcu będę miała 2 dziecko wiec napewno pomyślę nad czymś fajnym:)

Oj byłabym bardzo szczęśliwa. Oglądałam już skarpetki niemowlęce jeszcze ciąży nie ma a ja już oglądam
spoko oko ja już tyle ciuszków małych nakupywałam nie będąc jeszcze w ciąży że głowa mała , ale nie mogłam się oprzeć i mówiłam sobie że jak mi się nie przyda to pewnie komuś je dam w prezencie ;P

spoko oko ja już tyle ciuszków małych nakupywałam nie będąc jeszcze w ciąży że głowa mała , ale nie mogłam się oprzeć i mówiłam sobie że jak mi się nie przyda to pewnie komuś je dam w prezencie ;P
Ja mam cale wory ciuszków. Po córce po siostrzenicy i po dzieciach znajomych. Jak moja mała sie urodzila to miala 30 pajaców na 52 [emoji23][emoji23]
Ciuszkowy chomik ze mnie[emoji12]

reklama
Biore furagine i nicmam antybiotyk i mnie kusi zeby wziasc, ale jak cos zaskoczylojuz sie ze starym pozarlam bo mowie Mu ze na fujasie ma zarazki

Do góry