Anastka_92
Fanka BB :)
Wybór imion to nie tak prosta sprawa jakby się wydawałoŚliczne imiona
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wybór imion to nie tak prosta sprawa jakby się wydawałoŚliczne imiona
Ej serio widziałam takie piękne skarpetki z firmy Soxo z napisem "dziadek i babcia", tak planujemy poinformować rodziców. Ale dzisiaj widziałam taki wisiorek do smoczka z napisem "Majeczka" (bo to imię pokochałam), a dla chłopca póki co Oskar
Ja też poinformuje rodzinę jak już się w końcu w jakis wyjątkowy sposób każdy czeka na mnie kiedy ja w końcu będę miała 2 dziecko wiec napewno pomyślę nad czymś fajnymEj serio widziałam takie piękne skarpetki z firmy Soxo z napisem "dziadek i babcia", tak planujemy poinformować rodziców. Ale dzisiaj widziałam taki wisiorek do smoczka z napisem "Majeczka" (bo to imię pokochałam), a dla chłopca póki co Oskar
no nie nie bo mnie podobają się odmienne od mojego chłopa wiec tv też będzie debata napewno kiedyś jak już dojdzie do takiego momentuWybór imion to nie tak prosta sprawa jakby się wydawało
Czy macie problemy z pecherzembo mnie szczypie, boli i napiera
oo następne bliźniaki na wrześniówkach ?A ja się pochwalę 03.01 beta 35,
05.01 czyli dzisiaj 108
Przyrost jest i to spory wpisałam w kalkulator i przyrost 208%
spoko oko ja już tyle ciuszków małych nakupywałam nie będąc jeszcze w ciąży że głowa mała , ale nie mogłam się oprzeć i mówiłam sobie że jak mi się nie przyda to pewnie komuś je dam w prezencie ;POj byłabym bardzo szczęśliwa. Oglądałam już skarpetki niemowlęce jeszcze ciąży nie ma a ja już oglądam
oo następne bliźniaki na wrześniówkach ?
Ja mam cale wory ciuszków. Po córce po siostrzenicy i po dzieciach znajomych. Jak moja mała sie urodzila to miala 30 pajaców na 52 [emoji23][emoji23]spoko oko ja już tyle ciuszków małych nakupywałam nie będąc jeszcze w ciąży że głowa mała , ale nie mogłam się oprzeć i mówiłam sobie że jak mi się nie przyda to pewnie komuś je dam w prezencie ;P