reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Ej serio widziałam takie piękne skarpetki z firmy Soxo z napisem "dziadek i babcia", tak planujemy poinformować rodziców. Ale dzisiaj widziałam taki wisiorek do smoczka z napisem "Majeczka" (bo to imię pokochałam), a dla chłopca póki co Oskar
Ja też poinformuje rodzinę jak już się w końcu w jakis wyjątkowy sposób :)każdy czeka na mnie kiedy ja w końcu będę miała 2 dziecko wiec napewno pomyślę nad czymś fajnym:)

Oj byłabym bardzo szczęśliwa. Oglądałam już skarpetki niemowlęce jeszcze ciąży nie ma a ja już oglądam
spoko oko ja już tyle ciuszków małych nakupywałam nie będąc jeszcze w ciąży że głowa mała , ale nie mogłam się oprzeć i mówiłam sobie że jak mi się nie przyda to pewnie komuś je dam w prezencie ;P

spoko oko ja już tyle ciuszków małych nakupywałam nie będąc jeszcze w ciąży że głowa mała , ale nie mogłam się oprzeć i mówiłam sobie że jak mi się nie przyda to pewnie komuś je dam w prezencie ;P
Ja mam cale wory ciuszków. Po córce po siostrzenicy i po dzieciach znajomych. Jak moja mała sie urodzila to miala 30 pajaców na 52 [emoji23][emoji23]
Ciuszkowy chomik ze mnie[emoji12]

reklama
Biore furagine i nicmam antybiotyk i mnie kusi zeby wziasc, ale jak cos zaskoczylojuz sie ze starym pozarlam bo mowie Mu ze na fujasie ma zarazki

Do góry