reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

Spokojnie. Poczekaj jeszcze pare dni. Jak @ nie przyjdzie jet szansa. Nie załamuj się. Ja pozytywny test miałam tydzień po @ spodziewanej. I to nie byly tłuste krech. Na luzie[emoji8][emoji8][emoji41]

reklama
Teraz 1,6 cm w ciąży jak miałam to 3 cm. był A jak usuwać to będą to jeszcze nie wiem dowiem się po konsultacji w szpitalu a to pewnie trochę potrwa no mam nadzieję że max do kwietnia będzie już po , ale w takich momentach cieszę się że jednak w pl nie jestem bo bym z pół roku przy dobrym wietrze na tomografie czekała a z rok na zabieg. Dzięki oby jak najszybciej to poszło
To prawda jesli chodzi o służbę zdrowia w Polsce. A gdzie mieszkasz jeśli to nie tajemnica?
Trzymam ogromne kciuki żeby pozbyć sie tego dziada i jak najszybciej wrócić do starań.

A już myślałam że się uda, chociaż owu nie czułam w tym miesiącu, cycki już tak nie bolą tylko jak dotykam.Może faktycznie jeszcze za wcześnie no nic czekam dalej

Dzień dobry wszystkim, cudownie jest obudzić się u siebie w łóżku po 2 tygodniach pobytu u teściowej na Święta i Sylwestra. Ostatni dzień laby i od jutra do pracy.
Kati 5805 trzymam kciuki żeby jednak @ nie przyszła.
Ja mam @ dostać 16.01 czyli w same urodziny

Dzień dobry wszystkim, cudownie jest obudzić się u siebie w łóżku po 2 tygodniach pobytu u teściowej na Święta i Sylwestra. Ostatni dzień laby i od jutra do pracy.
Kati 5805 trzymam kciuki żeby jednak @ nie przyszła.
Ja mam @ dostać 16.01 czyli w same urodziny
Życzę Ci abys nie dostała @ a najlepszy na świecie prezent w postaci ciąży :)

Życzę Ci abys nie dostała @ a najlepszy na świecie prezent w postaci ciąży :)

Trzymam za to mocno zaciśnięte kciuki :)

Wspomagamy się żelem Concieve Plus i przez miesiąc braliśmy z mężem suplementy Pregnacare dla niej i dla niego plus ten zastrzyk z orvitelle i bobosexy codziennie od 24 godzin po podaniu przez pare kolejnych dni. Mam nadzieje ze ten zestaw pomocniczy okaże się trafny.

Co do żelu concieve- czy macie jakieś skutki uboczne po używaniu go? Mój mąż dostał wysypki :( już drugi raz ale na szczęście to nic groźnego bo był u lekarza z tym

reklama
Do góry