reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Spokojnie. Poczekaj jeszcze pare dni. Jak @ nie przyjdzie jet szansa. Nie załamuj się. Ja pozytywny test miałam tydzień po @ spodziewanej. I to nie byly tłuste krech. Na luzie[emoji8][emoji8][emoji41]

reklama
Teraz 1,6 cm w ciąży jak miałam to 3 cm. był A jak usuwać to będą to jeszcze nie wiem dowiem się po konsultacji w szpitalu a to pewnie trochę potrwa no mam nadzieję że max do kwietnia będzie już po , ale w takich momentach cieszę się że jednak w pl nie jestem bo bym z pół roku przy dobrym wietrze na tomografie czekała a z rok na zabieg. Dzięki oby jak najszybciej to poszło
To prawda jesli chodzi o służbę zdrowia w Polsce. A gdzie mieszkasz jeśli to nie tajemnica?
Trzymam ogromne kciuki żeby pozbyć sie tego dziada i jak najszybciej wrócić do starań.

A już myślałam że się uda, chociaż owu nie czułam w tym miesiącu, cycki już tak nie bolą tylko jak dotykam.Może faktycznie jeszcze za wcześnie no nic czekam dalej

Dzień dobry wszystkim, cudownie jest obudzić się u siebie w łóżku po 2 tygodniach pobytu u teściowej na Święta i Sylwestra. Ostatni dzień laby i od jutra do pracy.
Kati 5805 trzymam kciuki żeby jednak @ nie przyszła.
Ja mam @ dostać 16.01 czyli w same urodziny

Dzień dobry wszystkim, cudownie jest obudzić się u siebie w łóżku po 2 tygodniach pobytu u teściowej na Święta i Sylwestra. Ostatni dzień laby i od jutra do pracy.
Kati 5805 trzymam kciuki żeby jednak @ nie przyszła.
Ja mam @ dostać 16.01 czyli w same urodziny
Życzę Ci abys nie dostała @ a najlepszy na świecie prezent w postaci ciąży :)

Życzę Ci abys nie dostała @ a najlepszy na świecie prezent w postaci ciąży :)

Trzymam za to mocno zaciśnięte kciuki :)

Wspomagamy się żelem Concieve Plus i przez miesiąc braliśmy z mężem suplementy Pregnacare dla niej i dla niego plus ten zastrzyk z orvitelle i bobosexy codziennie od 24 godzin po podaniu przez pare kolejnych dni. Mam nadzieje ze ten zestaw pomocniczy okaże się trafny.

Co do żelu concieve- czy macie jakieś skutki uboczne po używaniu go? Mój mąż dostał wysypki :( już drugi raz ale na szczęście to nic groźnego bo był u lekarza z tym

reklama
Do góry