Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam identycznie. Moj R mówi że im więcej czytam tym bardziej sie nakręcam... Coś w tym jest. W ciążę z corka zaszłam za trzecim cyklem tylko na podstawie kalendarzyka i obserwacji śluzu. A teraz testy owu i suple.... Sama nie wiem. Gdzieś czytałam ze im starsza kobieta tym mniejsza płodność. Ja z córką zaszłam jak miałam 29 lat a teraz mam32.... Eh zobaczymy. Wole się nakrecac z wami niż sama[emoji7]Ja sie duzo nie udzielam ale czesto czytam..codziennie wieczorem musze tu zajrzeć i poczytać co u każdej. I masz racje..samemu w tych staraniach można kota dostać
Cześć, miło nam, trzymam kciuki za szybkie || [emoji110]Hej dziewczyny Ja mam na imię Magda za niedługo skończe 22 lata.Od czerwca ubiegłego roku staram się z partnerem o dziecko na koncie niestety ciąża biochemiczna po której miałam przerwę ze względu na badania teraz pod kontrolą ginekologa i endokrynologa zaczynamy starania Powodzenia dla staraczek 2019 )
Gratuluję [emoji3590][emoji3590]Mam wyniki Zobacz załącznik 929777Zobacz załącznik 929778
Test czułości 25 robiony po południu
Tak się cieszę że progesteron ładnie podskoczył [emoji2]
Ja bym poprawiała [emoji16][emoji16]A ja czekam.. i tak mysle. Jajeczko niby wytrzymuje 24h. Jak wczoraj było po południu owu. To czy dziś jest sens "poprawić" dla pewności
Ja zapłaciłam za tsh, anty tg, anty tpo wszystko razem 99zl.Aaaa! Dziewczyny! Jak super, że tylu się udało! to musi być nasz rok!
Ja już po wizycie u endokrynologa. Mam zrobić test heszcze na anty tpo i anty tg. Podobno to nie tania impreza? Poza tym dostałam już euthyrox n25. Przez tydzień mam brać pół tabletki a potem całą.
Ogólnie endo podejrzewa Hashimoto