Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety Kochana negatyw. Powinno byc na odwrot ta 1 kreseczka powinna byc taka jak ta 2 lub ciemniejsza...Dziewczyny, czy Waszym zdaniem to choć trochę przypomina pozytywny test owu? Jest chyba ciemniejszy niż w ostatnich dniach, ale wydaje mi się, że wciąż negatywny Dziś 17 dc, a cykle normalnie trwają 32 dni. Nie wiem co myśleć
Ten test negatyw ale sprawdź jeszcze jutro i jutro już powinny być takie same kreski. Ale polecam Przytulanki intensywniej od dziś wtedy nie przegapisz owu.Dziewczyny, czy Waszym zdaniem to choć trochę przypomina pozytywny test owu? Jest chyba ciemniejszy niż w ostatnich dniach, ale wydaje mi się, że wciąż negatywny Dziś 17 dc, a cykle normalnie trwają 32 dni. Nie wiem co myśleć
No te testy już są takie że nie warto na nie zwracać uwagi. Ja już zakupiłam clearblue zobaczymy jak te się spisza. Dzisiaj 21dc ale nadal negatywne ale cykle mam długie więc możliwe że owu będzie między 25-27dc dopiero.Cyrk z tymi testami. Ja miałam kreskę testowa bardzo widoczna ale blada w 6,7,8 dc. W 9 dc byłam u gin. Mówi że jest pęcherzyk, narazie mały i do owu jeszcze kawałek..... Po czym po wizycie robie test owu i paseczki bialutkie. Normalnie nawet nie widać bladej kreski.