reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
@młoda1994 kurcze to ja nawet nie wiedziałam że takie testy istnieją cały czas zwyklaki z allegro kupowałam ale tak czy siak podejrzewam że by nie wychodziły.
No ale te elektroniczne są na doz.pl za 81zl i jest 10 testów tylko A 5 dodatkowych pasków do clearblue kosztuje 42zl na allegro. Także ja wolę kupić nowe opakowanie niż wydać za 5 testów dodatkowych za 42zl. Więc nawet drogie. Ja mam dość porównywania kresek na paskowych i wygodne są dla mnie te z clear Blue.

Nom drogie ale ja już czasy testowania mam za sobą ;) owulki mam potwierdzone, wiem kiedy mniej więcej są a teraz to i tak mi to nawet nie potrzebne bo i tak nici z seksow. Jak wznowie starania wtedy się bardziej skupie na tym :) ale fajnie że są takie wygodne testy.

A te paskowe to które najlepiej? Ja kupuję jak mi się trafi. Raz te laboratorium domowe z rossmana. Raz takie w aptece internetowej fertiltest. Ale wszystko paskowe. A kiedyś kupowałam strumieniowe to one już całkiem o du*e rozbić miałam wrażenie :)

A te paskowe to które najlepiej? Ja kupuję jak mi się trafi. Raz te laboratorium domowe z rossmana. Raz takie w aptece internetowej fertiltest. Ale wszystko paskowe. A kiedyś kupowałam strumieniowe to one już całkiem o du*e rozbić miałam wrażenie :)
Ja kupiłam w zeszłym miesiącu z 3 różnych firm. Każdy pokazał mi inny dzień. Jednej firmy wskazał na 15 i znowu na 18dc, drugiej firmy na 16(z tej akurat firmy robiłam trzeci miesiąc i nigdy nie miałam równie mocnej drugiej kreski) , trzeciej na 19 dc
Więcej nie kupuje. Chyba faktycznie zacznę mierzyć temperaturę ;)

Dziekuje za slowa wsparcia.. Do konca mialam nadzieję..
Przepraszam a mogę wiedzieć który to tydzień ciąży ? Wiem ze w późniejszym okresie ciąży beta spada i się jej nie robi A tak pozatym ja w ostatniej ciąży miałam betę spadek potem znowu przyrost lekarz mówił puste jajo ale dał luteinę hmm plamienia miałam czarne wręcz obfite kiedy pojechałam do gin na wstępie mówię ze ja na czyszczenie już nie pójdę (2 miałam ) a on mi poczekaj najpierw badania okazało się ze serce bije tylko był bardzo duży krwiak . Teraz moja córka ma 3 lata

reklama
Ogólnie chciałam jeszcze tylko przedstawić moja obecna sytuacje i się pożegnam Staraliśmy się od lutego bez testów owu tylko aplikacja liczenie i nic .W tym miesiącu odpuściłam zaufałam swojej naturze 8 czerwca mocno bolał mnie brzuch cały łącznie z plecami śluzu mało ale pomyślałam tak teraz jest ovu działamy (według aplikacji miała być 11 ) to były jedyne przytulanki tak jakoś wyszło a wczoraj robiłam test i pozytyw Zasokoczenie mega Chociaż ja od kilku miesięcy obserwowałam żeby nie powiedzieć badałam bo to za dużo swoją szyjkę macicy zawsze przed okresem nisko taka jakby opuchnięta a tym razem nisko ale ze tak powiem twarda szczuplejsza ale nisko a dzień przed @SzOK normalnie skoczyła do góry zawsze się zastanawialam czy zobaczę różnice i faktycznie różnica ogromna Wiec w sumie polecam poznać swoje ciało to nie jest jakieś badanie żeby sobie zaszkodzić myje ręce delikatnie wsuwam palca wyczuje i wyciągnąć tyle wystarczy Sorki za takie szczegóły ŻYCZĘ WSZYSTKIM MALUTKICH BOBASKÓW PA

Do góry