Fado123
Fanka BB :)
Tak będzie dziewczynka ZuziaCzyli będziesz mieć córeczkę.super, gratuluję. Jak chcecie jej dać na imię?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak będzie dziewczynka ZuziaCzyli będziesz mieć córeczkę.super, gratuluję. Jak chcecie jej dać na imię?
Muszę mierzyć bo mam takie rozregulowane cykle że potem nie wiadomo o czym gadać z lekarzem..... Ale jak już pojadę to dam sobie na wstrzymanie. I oczywiście będę piła dobre winko i nie wmawiała sobie że jestem może w trakcie zagnieżdżania i nie wolnoTo teraz sobie odpuść , nie mierz , nie sprawdzaj , jedź ,odpoczywaj i wyluzuj się na maxa % a ja będę trzymać kciuki ,żebyś za chwilę wysłała nam 2 kreseczki!
Wiesz co a jesteś pewna że on chce 2 dziecko ? mój też miał dość sexu na zawołanie , ja już później też , może po prostu nie mów mu "dziś owulacja " tylko sama zacznij ,może tak będzie lepiejZawiesiła mi się strona
Zawiesiła mi się strona
U mnie to samo!!!!Fado123
mówi, że chce choć uważa, że jeśli zostaniemy z samym synem będzie ok - widzę, że emocjonalnie nie przeżywa tego. Pyta sam z siebie jak testy ciążowe, które robię. Raz zapytał z entuzjazmem czy mam dni płodne , ale ma do tego spory dystans i nie rozumie mojego podejścia.