reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Wydaje mi się że to wynika z tego że nie mamy nad ta częścią procesu żadnej kontroli i jedyne co w tym czasie robimy to czekamy na telefon. Brrr. Ściskam mocno! Jesteście bardzo dzielni! :) aaa i bedziesz szła na kontrolę w końcu? Czy zdecydowałaś ze nie?
Chyba odpuszczę kontrolę skoro mówił, że widzimy się z wynikiem badania zarodków. W sumie lepiej się czuję, trochę brzuch mnie pobolewa ale to może na okres który pewnie się zbliża.

reklama
Dziewczyny, niestety diagnoza się potwierdziła - poronienie chybione 6t2d 😔 💔były podane dwie blastki. Teraz mam do Was pytanie - co możemy jeszcze zbadać? Zarodki są przebadane, wszystkie zdrowe (6),ja byłam obstawiona immunologicznie- Accofilu 1/3 co 3 dni,Prograf 2×1,p/krzepliwe Acard 150 i Clexane 60 X1, do tego full progesteronu i Estrofem. Nie mamy pojęcia co możemy zrobić 😔to jest druga ciąża,która nie dotrwała do 7 tyg.,do tego jeszcze dwa biochemy,i 2 nieudane transfery...

Dziewczyny, niestety diagnoza się potwierdziła - poronienie chybione 6t2d 😔 💔były podane dwie blastki. Teraz mam do Was pytanie - co możemy jeszcze zbadać? Zarodki są przebadane, wszystkie zdrowe (6),ja byłam obstawiona immunologicznie- Accofilu 1/3 co 3 dni,Prograf 2×1,p/krzepliwe Acard 150 i Clexane 60 X1, do tego full progesteronu i Estrofem. Nie mamy pojęcia co możemy zrobić 😔to jest druga ciąża,która nie dotrwała do 7 tyg.,do tego jeszcze dwa biochemy,i 2 nieudane transfery...
ile dpt jestes? Nie ma serca czy zarodka?

reklama
Do góry