reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Zel sie nazywa Conceive Plus slyszalam ze w pl kosztuje okolo 60zl i zupelnie nie wiem czy on nam rzeczywiscie pomogl czy po prostu mielismy szczescie choc bardziej stawiam ze ten zel jednak nas wspomogl :) Ja roznie sie czulam przed okresami jednego miesiaca mnie piersi bolaly drugiego znowu nie jednego miesiaca mialam wiecej sluzu przed a drugiego byla susza. Kazdy cykl jest inny
Poza tym :) Gratulacje :)

reklama
My w dwoch cyklach używaliamy tego żelu ale odstawilismy bo działał dziwnie na mojego męża :p na mnie zresztą też. Choćby znieczulał XD wiem że dziwnie to brzmi ale byliśmy zdecydowanie mniej czuli, jakby to była jakaś masc znieczulajaca :p ja mam dziś dostać okres ale póki co nie ma, brzuch boli więc pewnie się pojawi. Nie mma nawet ochoty kupować kolejnego testu
Nie kupuj ;) a @ nie przyjdzie ha ha trzymam kciuki

Dziewczyny, odnośnie „wspomagaczy” - ja biorę Inofolic oraz Vigantoletten Max a mąż Acertin. Macie jakieś doświadczenia z tymi lekami?

My w dwoch cyklach używaliamy tego żelu ale odstawilismy bo działał dziwnie na mojego męża :p na mnie zresztą też. Choćby znieczulał XD wiem że dziwnie to brzmi ale byliśmy zdecydowanie mniej czuli, jakby to była jakaś masc znieczulajaca :p ja mam dziś dostać okres ale póki co nie ma, brzuch boli więc pewnie się pojawi. Nie mma nawet ochoty kupować kolejnego testu
Mnie tez brzuch bolal a okresu brak i tez mowilam „oho! Nadciagaja ciemne dni!” Juz myslalam ze sie zaczelo a tam nic nie bylo...no i mialam 4 dni pozniej fajny okres z 2 kreskami hahaha

reklama
Do góry