reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Zel sie nazywa Conceive Plus slyszalam ze w pl kosztuje okolo 60zl i zupelnie nie wiem czy on nam rzeczywiscie pomogl czy po prostu mielismy szczescie choc bardziej stawiam ze ten zel jednak nas wspomogl :) Ja roznie sie czulam przed okresami jednego miesiaca mnie piersi bolaly drugiego znowu nie jednego miesiaca mialam wiecej sluzu przed a drugiego byla susza. Kazdy cykl jest inny
Poza tym :) Gratulacje :)

reklama
My w dwoch cyklach używaliamy tego żelu ale odstawilismy bo działał dziwnie na mojego męża :p na mnie zresztą też. Choćby znieczulał XD wiem że dziwnie to brzmi ale byliśmy zdecydowanie mniej czuli, jakby to była jakaś masc znieczulajaca :p ja mam dziś dostać okres ale póki co nie ma, brzuch boli więc pewnie się pojawi. Nie mma nawet ochoty kupować kolejnego testu
Nie kupuj ;) a @ nie przyjdzie ha ha trzymam kciuki

Dziewczyny, odnośnie „wspomagaczy” - ja biorę Inofolic oraz Vigantoletten Max a mąż Acertin. Macie jakieś doświadczenia z tymi lekami?

My w dwoch cyklach używaliamy tego żelu ale odstawilismy bo działał dziwnie na mojego męża :p na mnie zresztą też. Choćby znieczulał XD wiem że dziwnie to brzmi ale byliśmy zdecydowanie mniej czuli, jakby to była jakaś masc znieczulajaca :p ja mam dziś dostać okres ale póki co nie ma, brzuch boli więc pewnie się pojawi. Nie mma nawet ochoty kupować kolejnego testu
Mnie tez brzuch bolal a okresu brak i tez mowilam „oho! Nadciagaja ciemne dni!” Juz myslalam ze sie zaczelo a tam nic nie bylo...no i mialam 4 dni pozniej fajny okres z 2 kreskami hahaha

reklama
Do góry