Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie nie chodziło mi że po urodzeniu tylko że jak się nie jest w ciąży nie ma okresu i owu żeby była.Owulacja bez okresu ,może być ale chyba tylko po urodzeniu ,bo ile jest takich osób co urodziły ,nie dostały okresu a były w kolejnej ciąży ,ale w normalnych przypadkach ,raczej brak okres brak ovu
Dlatego poradziłam aby zrobić betę bo jak jesteś w ciąży to już beta pokaże. Albo pójść do gin i jak przepisze luteine lub duphaston to jak wywoła okres to znaczy że ciąży nie było A jak mimo zażywania tych tabletek okres nie przyjdzie to oznacza że jesteś w ciąży.do tej pory nie miałam problemów z cyklami wyczytałam że wraz z przesunięciem @ przesuwa sie owu więc i u mnie mogło to się wszystko poprzesuwać i gdzieś może zaskoczyło tylko jest za wcześnie żeby test wykrył. Już nic nie wiem głupieje
Może zobaczyć czy owu byla bo jest płyn w zatoce daglasa który nowi o tym że pęcherzyki pękł i uwolnił komórkę jajowa A czy doszło do zapłodnienia to raczej nie będzie widział.2 dni przed wizytą mogłam mieć owu stwierdzam to po ilości śluzu który mnie zalewał przez 2 dni.
Czy lekarz może zobaczyć czy była owu lub doszło do zapłodnienia do którego mogło dojść 2 dni przed wizytą?..
To bez kija do Ciebie dzisiaj nie podchodzić. Może pogoda tak na Ciebie działa.Ja mam dziś taki humor ze najchętniej bym kogoś zabiła... mąż mnie irytuje do granic możliwości, Michała miałam ochotę udusić. Wszystko mnie drażni