reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Witajcie. Jestem mamą już 8 letniej córki. Bardzo pragniemy z mężem rodzeństwa dla córki. Zaczęliśmy starania w sumie o pierwsze nasze dziecko gdyż córka nie jest jego biologicznym dzieckiem. Mąż mieszka daleko jutro przyjeżdża i jedziemy do niego mam nadzieję że teraz się uda..

reklama
Dzięki wielkie :) ściągnę apke :) ja mam 27 lat, ale jak nim zajde to moze dojść do 30 :p najgorsze jak znajome pozachodzily za pierwszym, drugim i teksty typu:co to za filozofia. Eh.
Mam tak samo.. I wiekowo podobnie bo 28 lat, i jak prześladuja mnie wszystkie ciężarówki, i też słyszę tylko nam poszło szybko jeden cykl, albo nam udało się w drugim to krew zalewa.

Moja sąsiadka miała 5 cc żadnych dzieci nie planowala praktycznie rok po roku są może dwa lata przerwy z jednym...

Hejo :) moge dołączyć? Z mężem staramy się o maleństwo już od 7 miesięcy. Teoretycznie u mnie wszystko jest oki, przytulamy się co 2/3 dni. W tym cyklu gin przepisał mi lek na pobudzenie owulacji plus duphaston ale czuję że nie wyszło :( jutro ma być miesiączka a ja znowu czuję ten paskudny ból w podbrzuszu :( zaczynam się martwic, że nawet leki na pobudzenie owulacji nie podzialaly :( tarczyca w porządku, lekarz mówi że nic nie wygląda niepokojąco. Eh :(
Co bierzesz na pobudzenie owulacji? Coś mi lekarz ostatnio przebakiwal o tym i się tak zastanawiam co chce mi dać....

Hejo :) moge dołączyć? Z mężem staramy się o maleństwo już od 7 miesięcy. Teoretycznie u mnie wszystko jest oki, przytulamy się co 2/3 dni. W tym cyklu gin przepisał mi lek na pobudzenie owulacji plus duphaston ale czuję że nie wyszło :( jutro ma być miesiączka a ja znowu czuję ten paskudny ból w podbrzuszu :( zaczynam się martwic, że nawet leki na pobudzenie owulacji nie podzialaly :( tarczyca w porządku, lekarz mówi że nic nie wygląda niepokojąco. Eh :(
Witaj. Nie poddawaj się. Trzeba być dobrej myśli :)

Co bierzesz na pobudzenie owulacji? Coś mi lekarz ostatnio przebakiwal o tym i się tak zastanawiam co chce mi dać....
Ja zazywam ovarin :) lekarz również zalecił brać Capivit A+E dla mnie i m. Dodatkowo kazał brać Vit B. No i duphaston

Witam wszystkie nowe na forum staraczki:)

Dziewczyny myślicie że plemniki mogą przeżyć 3-4 dni przed owu ? Zaznaczę że nie było śluzu płodnego... pytam bo w tym cyklu mieliśmy odpuścić starania że względu na toxo... I teraz mam delikatnego stresa... A m się zapomniało i skończył we mnie. Co myślicie?

Nie wiem czy dobrze robie biorąc tą luteine mam dawkowanie 2x3 to dość spora dawka. A może tak być że gdzieś pomiędzy zaskocze i ta @ sie nie pojawi?

Nie wiem czy dobrze robie biorąc tą luteine mam dawkowanie 2x3 to dość spora dawka. A może tak być że gdzieś pomiędzy zaskocze i ta @ sie nie pojawi?
Jeżeli nie będziesz w ciąży to jak najbardziej w trakcie zażywania luteiny może pojawić się @ bo luteina ma za zadanie podtrzymać ewentualną ciążę A jeśli jej nie ma to wywoła okres.

reklama
Do góry