Hejo moge dołączyć? Z mężem staramy się o maleństwo już od 7 miesięcy. Teoretycznie u mnie wszystko jest oki, przytulamy się co 2/3 dni. W tym cyklu gin przepisał mi lek na pobudzenie owulacji plus duphaston ale czuję że nie wyszło jutro ma być miesiączka a ja znowu czuję ten paskudny ból w podbrzuszu zaczynam się martwic, że nawet leki na pobudzenie owulacji nie podzialaly tarczyca w porządku, lekarz mówi że nic nie wygląda niepokojąco. Eh
reklama
Asia28BK
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za Was!
Ja od dwóch dni mam pobolewanie w dole brzucha jak ma @ ale to dopiero 18 dzień cyklu i jak dostanę to chyba zwatpie bo nie dość że cykle nieregularne to jeszcze krótkie:-/
W jaki sposob mierzycie temperaturę?
Ja od dwóch dni mam pobolewanie w dole brzucha jak ma @ ale to dopiero 18 dzień cyklu i jak dostanę to chyba zwatpie bo nie dość że cykle nieregularne to jeszcze krótkie:-/
Fado123
Witaj ,trzeba wrzucić na luz ,niestety głowa swoje robi , dobrze celować w owulację ,jeśli masz regularne cykle to w miarę łatwo ją wyliczyćHejo moge dołączyć? Z mężem staramy się o maleństwo już od 7 miesięcy. Teoretycznie u mnie wszystko jest oki, przytulamy się co 2/3 dni. W tym cyklu gin przepisał mi lek na pobudzenie owulacji plus duphaston ale czuję że nie wyszło jutro ma być miesiączka a ja znowu czuję ten paskudny ból w podbrzuszu zaczynam się martwic, że nawet leki na pobudzenie owulacji nie podzialaly tarczyca w porządku, lekarz mówi że nic nie wygląda niepokojąco. Eh
W każdym cyklu staramy się działać kiedy najprawdopodobniej jest owulacja. Ale niestety. Z tym luzem to u mnie ciężko, dlatego tak wszyscy o tym mówią a im bardziej to słyszę to tym bardziej się stresuję.Witaj ,trzeba wrzucić na luz ,niestety głowa swoje robi , dobrze celować w owulację ,jeśli masz regularne cykle to w miarę łatwo ją wyliczyć
NatS91
Ja ustawiłem budzik na 5.20, mimo że w weekendy lubię pospać. Więc budzę się termometr z szafki do ust i czekam. Zapisuje w aplikacji najbardziej czytelnej dla mnie ovuview. I w weekendy zazwyczaj idę spać dalej. Drugi miesiąc tak działam.Trzymam kciuki za Was!
Fado123
Wiem ja starałam się 2 lata , a zaczęłam mając 30 lat więc pomyśl co ja czułam polecam aplikację na tel ovu tam wpisujesz miesiączkę , i ta aplikacja wylicza dni płodne ,u mnie sprawdziło się wiem bo kontrolowałam to u gina , a udało się zajść na wyjeździe , wtedy w ogóle nie myślałam o owulacji i ciąży i się udało ,ale po 2 latach i 2 stratach to człowiek ma dość, i jeszcze jak Cię prześladują laski w ciąży ha haW każdym cyklu staramy się działać kiedy najprawdopodobniej jest owulacja. Ale niestety. Z tym luzem to u mnie ciężko, dlatego tak wszyscy o tym mówią a im bardziej to słyszę to tym bardziej się stresuję.
młoda1994
Ja też używam ovuview. Dopiero pierwszy cykl z mierzenie temperatury.Ja ustawiłem budzik na 5.20, mimo że w weekendy lubię pospać. Więc budzę się termometr z szafki do ust i czekam. Zapisuje w aplikacji najbardziej czytelnej dla mnie ovuview. I w weekendy zazwyczaj idę spać dalej. Drugi miesiąc tak działam.
Dzięki wielkie ściągnę apke ja mam 27 lat, ale jak nim zajde to moze dojść do 30 najgorsze jak znajome pozachodzily za pierwszym, drugim i teksty typu:co to za filozofia. Eh.Wiem ja starałam się 2 lata , a zaczęłam mając 30 lat więc pomyśl co ja czułam polecam aplikację na tel ovu tam wpisujesz miesiączkę , i ta aplikacja wylicza dni płodne ,u mnie sprawdziło się wiem bo kontrolowałam to u gina , a udało się zajść na wyjeździe , wtedy w ogóle nie myślałam o owulacji i ciąży i się udało ,ale po 2 latach i 2 stratach to człowiek ma dość, i jeszcze jak Cię prześladują laski w ciąży ha ha
Fado123
Oj tak znam toDzięki wielkie ściągnę apke ja mam 27 lat, ale jak nim zajde to moze dojść do 30 najgorsze jak znajome pozachodzily za pierwszym, drugim i teksty typu:co to za filozofia. Eh.
reklama
KiedyPytam
Zaczynam widzieć że na tym duphastonie to wszystkie lecimy ... Gdzie nie wejde na temat to duphaston. A na mnie nie działa :/ co jest że mna....