reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Chodzisz na monitorowanie owulacji do ginekologa?
Ja też,po ewentualnym zapłodnienia od razu sobie wkrecam:-p muszę chyba wrzucić na luz bo faktycznie można od tego zwariowac:-p w dodatku jestem taka niecierpliwie że robiłambym test już a gdzie tam do 1 lipca:-D
Ja dopiero od niedawna nie się starać. Raptem dwa cykle :( ale w tych dwóch cyklach szłam do lekarza zaraz po okresie sprawdzić czy w ogóle jest możliwość się starać. Mówił że jestem przedd owulacja
Narazie nie chodziłam po owulacji bo zaraz kilka dni po dostawałam plamień i wiedziałam że koniec. Ale teraz po okresie jak się nie uda czyli 3 miesiąc prób to idę na monitoring całego. Chciałam już w tym miesiącu ale lekarz ma urlop.

reklama
witam czytamy razem z mężem i jak byśmy siebie widzieli mam to samo chyba za bardzo chcemy tego dziecka:eek:.U mnie 43dc okresu brak pare dni wcześniej miałam objawy jak na ciąże ale zapewne to wkręt mój więc byłam u gina przepisał mi luteine na wywołanie @. Jak ta luteina ma się do owulacji?

witam czytamy razem z mężem i jak byśmy siebie widzieli mam to samo chyba za bardzo chcemy tego dziecka:eek:.U mnie 43dc okresu brak pare dni wcześniej miałam objawy jak na ciąże ale zapewne to wkręt mój więc byłam u gina przepisał mi luteine na wywołanie @. Jak ta luteina ma się do owulacji?
Kiedyś brałam luteine 3 miesiące na wyregulowanie @ i się udało. Teraz biorę, żeby rósł pęcherzyk, w moim przypadku od 18 dc

Kiedyś brałam luteine 3 miesiące na wyregulowanie @ i się udało. Teraz biorę, żeby rósł pęcherzyk, w moim przypadku od 18 dc
A ja biorę na uregulowanie okresu żeby móc zajść w ciaze od trzech cykli duphaston i nie pomaga za bardzo. Dostaje plamień nawet przy braniu tego leku. I się tak zastanawiam czy luteina nie byłaby ratunkiem. A lekarz mówi że jak duphaston to luteiny już nie ma sensu :( .... I co o tym myślicie ? Sam duphaston pomoże?

Cześć dziewczyny długo mnie nie było :) U mnie owu pojawiała się w 17 dc była bo test ovu wyszedł pozytywnie. Od 17 dc też zaczęłam brać duphaston, zobaczymy jak to będzie. Jestem nastawiona pozytywnie biorąc pod uwagę że wcześniejszy cykl był bezovu. Teraz temperatura utrzymuje się na poziomie 36.50 Więc chyba nie wyszło, bo wszędzie czytam że powinna wzrosnąć do 37. Jak było u Was? Wzrastała od razu? Bo mam jakieś przeczucia że się udało, dziś 21 dc i klucia w podbrzuszu, piersi jakieś większe, żyłki na brodawkach i jakoś dziwnie chce mi się wszystkiego. Czekam cierpliwie do 30.06 nie będzie @ to testuje.

reklama
Do góry