reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Nie ma chyba reguły co do pojawiania się objawów lub nie:-) ja W pierwszej ciąży nie miałam żadnych aż do zrobienia testu,a teraz po każdej przypuszczalnej owulacji coś sobie wyszukuje:-p np.teraz czuje się bardzo zmęczona, ale to chyba wynik upalow:-D

Kiedy najwcześniej można zrobić bete?

Nie ma chyba reguły co do pojawiania się objawów lub nie:-) ja W pierwszej ciąży nie miałam żadnych aż do zrobienia testu,a teraz po każdej przypuszczalnej owulacji coś sobie wyszukuje:-p np.teraz czuje się bardzo zmęczona, ale to chyba wynik upalow:-D

Kiedy najwcześniej można zrobić bete?
Ja polecam w dniu spodziewanej @ ,wtedy wynik jest najpewniejszy

Witam się po weekendzie:)

Dziewczyna z 2 kreskami serdecznie gratuluję ♡

A tym do których przyszła ta zmora życze owocnego następnego cyklu ♡ nie poddajemy się kochane!

Czy któraś z Was tutaj kochane brała lub bierze duphaston i w trakcie go brania plami mimo wszystko? :( Ja już straciłam nadzieje też.... Tak mocno się staramy i nic. Jutro odstawiam dupka i miałam nadzieję że mimo odstawienia okres nie przyjdzie ale od 4 dni plamie więc nic z tego. :( A że już jestem tak podłamana to wczoraj naprawdę wierzyłam że może jednak to ciąża, zrobiłam test. .... Wiadomo... I nic :(

Czy któraś z Was tutaj kochane brała lub bierze duphaston i w trakcie go brania plami mimo wszystko? :( Ja już straciłam nadzieje też.... Tak mocno się staramy i nic. Jutro odstawiam dupka i miałam nadzieję że mimo odstawienia okres nie przyjdzie ale od 4 dni plamie więc nic z tego. :( A że już jestem tak podłamana to wczoraj naprawdę wierzyłam że może jednak to ciąża, zrobiłam test. .... Wiadomo... I nic :(
Ja brałam dwa cykle i miesiaczka się spóźniała jeden dzień a odstawiałam dwa dni przed terminem. Żadnych plamien. Może to implantacja dopiero i dlatego nie wyszedł bo od zagnieżdżenia wzrasta w ciągu 48h.

Oj niebardzo. Właśnie jestem tu nowa i zakładałam dziś wątek o nieustających krwawieniach. Mam problemy z długimi miesiączkami, ok 10 dni. Krótkim czasem bez krwawień np. 7-12 dni i znowu plamienia aż do okresu. I to właśnie duphaston ponoć ma mi wyrównać te moje dziwne cykle....

reklama
Gratulacje || kreseczek! ☺

Dawno się nie odzywałam, ale teraz mam pytanie może któraś z Was miała taka sytuacje... Otóż jakos 6 dni temu mialam owu a dzisiaj mam kłucie tego samego jajnika i ze.tak sie wyrażę duzoo śluzu, nawet mialam.wrażenie ze lekko zabarwiony byl.. kilka.razy myslalam ze może to @ bo takie dziwne uczucie... Czy to może dobrze wrozyc?

Do góry