reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Dziewczyny dawno mnie nie bylo, ale bylismy na weselu itd i wczoraj dopiero wrocilismy.Przedwczoraj w dniu @ test negatyw, wczoraj negatyw a dzis bladziutki cien :) nie wiem czy go uchwyce telefonem...Nie wiem czy sie juz cieszyc :)
Ojejuuu mi tez w dniu @ wyszedł negatywny, dziś mam 4 dzień opóźnienia i jak jutro nie przyjdzie lecę po test. Przywróciłaś mi trochę nadzieje, że może jednak się udało ;) Gratuluje kochana !!!!

Ja już chyba z 6 testów zrobiłam i straciłam nadzieje, zwłaszcza po tym jak w dniu @ robiłam... no ale jutro już 5 dzień wiec mam nadzieje, że już naprawdę nie przyjdzie!!
Ale widzisz ja tez w terminie @ negatyw nawet cienia, wczoraj to samo praktycznie, a dzis taka wiadomosc :) :) wiec glowa do gory i lec po test.

A dlaczego myslisz, ze sie nie udalo?
Wydaje mi się że się nie udało bo nie mam żadnych dziwnych objawów... Tylko mój facet twierdzi że biust mam bardzo duży i ciężki, podobno inny niż zwykle. Jestem Teraz 3 dni przed @ i boję się iść na betę.. Miałam zrobić badania a nie chce się rozczarować :(
2 dni temu miałam śluz podbarwiony na różowo z rana a tak to tyle..
W pierwszej (i jedynej do tej pory) ciąży która poroniłam miałam mdłości i jakieś przeczucie jeszcze przed @ że się udało.. A teraz nic. Chyba nie są nam pisane dzieci :( a chciałabym choć jedno.. To moje największe marzenie

No i czuję już objawy jak na @.. Ból brzucha też tylko bardzo słaby.

Wydaje mi się że się nie udało bo nie mam żadnych dziwnych objawów... Tylko mój facet twierdzi że biust mam bardzo duży i ciężki, podobno inny niż zwykle. Jestem Teraz 3 dni przed @ i boję się iść na betę.. Miałam zrobić badania a nie chce się rozczarować :(
W pierwszej (i jedynej do tej pory) ciąży która poroniłam miałam mdłości i jakieś przeczucie jeszcze przed @ że się udało.. A teraz nic. Chyba nie są nam pisane dzieci :( a chciałabym choć jedno.. To moje największe marzenie

Kochana ja poki co tez nie mam jakis wielkich objawow... lekko pobolewa podbrzusze i mialam wczoraj tak wiele białego sluzu. Wiec nic straconego ;)

reklama

Wiesz co ja w mojej 2 ciąży ,poronionej ,wiedziałam że w niej jestem czułam to a w tej 3 udanej ,nic zero ,byłam pewna że @ przyjdzie i test zrobiłam tylko dlatego że koleżanka mnie naciskała ;) także nic straconego

Do góry