Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana mieszkamy w Irlandii, wiec niestety jest inaczej.
RoseGold trzymam kciuki za następny cykl!!! Ja mam troche obaw bo lot samolotem, wesele, na urlopie w Pl to wiadomo troche imprez i czy nie zaszkodzilam To byl 1 cykl staran, wczesniej staralam sie pare lat temu przez 2 lata i nic... a tu nagle taka niespodzianka. Bralam kwas foliowy caly czas, lecz ostatni tydzień troche nieregularnie, pozne chodzenie spac itd mocnych alkoholi nie pilam ale sam fakt, spotkania z rodzina znajomymi. I mam taki niepokoj... a papierosy od razu mozna odstawic czy trzeba krok po kroku bo wolalabym od razu. Ale rozne sa opinie.
Wygląda na to że już można gratulowac:-) ❤Nie wytrzymalam zrobilam jeszcze elektroniczny