reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

A mi znowu mówił ze progesteron brać dopiero po pęknięciu pęcherzyka bo złe wpływa na ovu. Zażywać dopiero po ovu. I kazał zawsze jakieś dwa dni po. Pewnie zależy od lekarza ale wyczytałam gdzieś ze faktycznie może uniemożliwić ovu.
Możesz mieć rację ,że to po owulacji ,u mnie pamięć trochę szwankuje i to dawno było ;)

reklama
Czesc dziewczyny!
Chciałabym do Was dołączyć;-)
Stramy się już 3 cykl i nic:-/ zaczynam się martwić czy wogóle się uda :-/
Mam 31 lat i 3 letnia Zosie,odkad zdecydowaliśmy się na drugie dziecko i poszłam na rutynową kontrolę do ginekologa pojawiły się same problemy.wczesniej wszystko jak w książce, cykl co 28 dni,żadnych problemów,nie stosowalam żadnych leków anty.na wizycie zaskoczenie-mega zmiana na jajniku-od razu markery -na szczęście wynik dobry ale co się stresu najadlam to moje,potem konsultacje i w ostateczności diagnoza że to początki endometriozy do obserwacji i zielone światło aby zajść w ciążę.. cykle po tym wszystkim mam tak rozlegulowane że nie wiem kiedy co mam :-) staramy się cały czas,obecnie powinnam mieć dni plodne więc teraz 2 tygodnie oczeliwania:-) mam nadzieję że z wami będzie mi razniej:-)

Pozdrawiam i czekam na dobre wieści od Was :-)

Witamy i życzymy powodzenia w tym cyklu :D my z mężem co prawda na luzie, po prostu się nie zabezpieczamy, ale czekamy już 3,5 roku[emoji17]

Witam się dzisiaj, nie wytrzymałam, zrobiłam dziś test i negatywny. Co prawda troche dziwny, bo jedna kreska pokazała się praktycznie na środku, ale gdzie by nie była, to była jedna [emoji14]
Jestem smutna i dalej czekam na @[emoji17]

Witam się dzisiaj, nie wytrzymałam, zrobiłam dziś test i negatywny. Co prawda troche dziwny, bo jedna kreska pokazała się praktycznie na środku, ale gdzie by nie była, to była jedna [emoji14]
Jestem smutna i dalej czekam na @[emoji17]
Może wadliwy test? może warto powtórzyć ? kupić 2 różnych firm?

Może wadliwy test? może warto powtórzyć ? kupić 2 różnych firm?

To już trzeci w przeciągu tygodnia. Nie ma sensu już kupować kolejnych, nawet różnych firm.
Zastanawiam się tylko, co mam zrobić z wizyta u ginekologa. Chciałam pójść po tej @, a ona jak na zlosc nie chce przyjść[emoji53]

Czesc dziewczyny!
Chciałabym do Was dołączyć;-)
Stramy się już 3 cykl i nic:-/ zaczynam się martwić czy wogóle się uda :-/
Mam 31 lat i 3 letnia Zosie,odkad zdecydowaliśmy się na drugie dziecko i poszłam na rutynową kontrolę do ginekologa pojawiły się same problemy.wczesniej wszystko jak w książce, cykl co 28 dni,żadnych problemów,nie stosowalam żadnych leków anty.na wizycie zaskoczenie-mega zmiana na jajniku-od razu markery -na szczęście wynik dobry ale co się stresu najadlam to moje,potem konsultacje i w ostateczności diagnoza że to początki endometriozy do obserwacji i zielone światło aby zajść w ciążę.. cykle po tym wszystkim mam tak rozlegulowane że nie wiem kiedy co mam :-) staramy się cały czas,obecnie powinnam mieć dni plodne więc teraz 2 tygodnie oczeliwania:-) mam nadzieję że z wami będzie mi razniej:-)

Pozdrawiam i czekam na dobre wieści od Was :-)
Witaj wśród starających się:) my już ponad 2 lata staramy się o pierwsze i tez nic. Na Twoim miejscu pewnie robilabym testy paskowe żeby chociaż próbować obserwować kiedy mogłaby być owulacja jeśli są tak rozregulowane. Trzymam kciuki. Może tak jak koleżanki napisały- mały wypad na weekend czy wakacje dla relaksu :)

U mnie trochę się pozmieniało i chyba dzidziuś będzie musiał zaczekać :( Po pół roku w nowej pracy okazało się, że muszę ją zmienić. Złe traktowanie pracowników i obniżenie wynagrodzenia od listopada to dla mnie poważny problem. Dostałam propozycję pracy na umowę o pracę. Jeśli się uda, to będę musiała tak czy siak trochę odczekać. Chyba spaliłabym się ze wstydu gdybym podpisała umowę o pracę i okazałoby się, że jestem w ciąży :(

Dziewczyny dawno mnie nie bylo, ale bylismy na weselu itd i wczoraj dopiero wrocilismy.Przedwczoraj w dniu @ test negatyw, wczoraj negatyw a dzis bladziutki cien :) nie wiem czy go uchwyce telefonem...Nie wiem czy sie juz cieszyc :)

Załączniki

• 15606864658161617553658495036702.jpg
    15606864658161617553658495036702.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 116
Dziewczyny dawno mnie nie bylo, ale bylismy na weselu itd i wczoraj dopiero wrocilismy.Przedwczoraj w dniu @ test negatyw, wczoraj negatyw a dzis bladziutki cien :) nie wiem czy go uchwyce telefonem...Nie wiem czy sie juz cieszyc :)
Cień cienia jest [emoji4] powtórz jutro lub pojutrze rano wtedy powinno być lepiej widać[emoji4]

reklama
Do góry