reklama
Anita1990
moderatorka
Ja tak miałam w tym miesiącu, że miałam wcześniej objawy owu, więc próbowaliśmy właśnie wtedy, zaraz po zakończeniu @ aż do skoku temperatur. Póki co cisza, test zrobię jak @ będzie się spóźniała ponad 7 dni
Ja zrobilam test owu i kreska jest jasna wiec pewnie powoli się zbliża owu dość wcześnie no ale
Fado123
Fanka BB :)
Zdecydowanie tak , ja 2 lata starań 2 poronienia , po 2 wzięłam się za siebie i ja i mąż dieta (zdrowa) 3 miesiące -10 kg ciąża ,obecnie 25 tydzień ,dziecko zdroweMyślicie ze dieta faktycznie ma wpływ na zajście w ciąże?
Przykro mi, ale podziwiam pozytywne nastawienie. Dzielna z Ciebie dziewczyna U mnie dalej ani widu ani słychu @. Dziś dopiero 3 dzień po terminie. Temp. wzrosła od rana do 37.5, ale nie czuję żebym miała gorączkę, a zawsze przy przeziębieniu odczuwam bóle kostno-stawowe, gdy termometr wskaże 37.5. Sama już nie wiem co myśleć. Piersi bolą delikatnie, ale w zeszłym miesiącu przed @ też bolały, więc to żaden znak.
Zaczynam się zastanawiać czy ja dobrze zrozumiałam lekarza na ostatnim USG, bo na początku po badaniu zaczął mówić coś o porodzie naturalnym, ale lekarz jest obcokrajowcem więc nie bardzo zrozumiałam o co mu chodziło. Później stwierdził, że mam małą torbiel na jajniku i kontrola za miesiąc. Może to nie torbiel? Ale to chybq niemożliwe.
Tak czy siak, czy @ może nie przyjść mimo brania progesteronu 18-27 dc?
Witam w klubie, u mnie tez 3 dni po terminie i @ dalej ni widu ni słychu. Dwa testy zrobione, wyszły negatywne, wiec obawiam się, ze czekam na okres. Chociaż wiadomo, ze nadzieja umiera ostatnia
Sysiq
Uśmiech łagodzi rany ♥
Zdecydowanie tak , ja 2 lata starań 2 poronienia , po 2 wzięłam się za siebie i ja i mąż dieta (zdrowa) 3 miesiące -10 kg ciąża ,obecnie 25 tydzień ,dziecko zdrowe
Tez potwierdzam.
Przed dieta poroniłam, dwa lata się starałam
o ciąże dopóki nie schudłam [emoji3][emoji1317]
Witam w klubie, u mnie tez 3 dni po terminie i @ dalej ni widu ni słychu. Dwa testy zrobione, wyszły negatywne, wiec obawiam się, ze czekam na okres. Chociaż wiadomo, ze nadzieja umiera ostatnia
U mnie też dwa testy negatywne;( 5dni po terminie zaczyna się plamienie..ale jakiś dziwny ten cykl..
bleucoco
No właśnie, piszecie o schudnięciu. Dlatego napisałam, że jeżeli wszystko jest w normie i normalnie się odżywia, to dieta nie ma większego wpływu i nie ma co wariować. Co innego jak ma się za duże BMI albo złe wyniki badań krwi. Jak ktoś ma prawidłową wagę i badania i czuje się dobrze, to po co przechodzić na dietę Wychodzę z założenia, że organizm sam pokazuje nam czego potrzebuje i jak mam ochotę na czekoladę to ją jem, a jak mam ochotę na makaron z pesto to też jem mimo że tuczącyTez potwierdzam.
Przed dieta poroniłam, dwa lata się starałam
o ciąże dopóki nie schudłam [emoji3][emoji1317]
bleucoco
U mnie zaczęły się bóle przedmiesiączkowe więc pewnie w nocy przyjdzie @U mnie też dwa testy negatywne;( 5dni po terminie zaczyna się plamienie..ale jakiś dziwny ten cykl..
reklama
No no, może faktycznie nie sprecyzowałam co się kryje pod słowem dieta, a to zazwyczaj kojarzy się z katowaniem. Ja ważę 50 kg przy 168, więc nadwaga mi nie grozi. Nie chodziło mi o redukcję wagi tylko o wprowadzenie zdrowych nawyków, bo jadam mało i nieregularnie [emoji849] i w żadnym wypadku nie chcę się ograniczać tylko po prostu jeść lepiej [emoji6]No właśnie, piszecie o schudnięciu. Dlatego napisałam, że jeżeli wszystko jest w normie i normalnie się odżywia, to dieta nie ma większego wpływu i nie ma co wariować. Co innego jak ma się za duże BMI albo złe wyniki badań krwi. Jak ktoś ma prawidłową wagę i badania i czuje się dobrze, to po co przechodzić na dietę Wychodzę z założenia, że organizm sam pokazuje nam czego potrzebuje i jak mam ochotę na czekoladę to ją jem, a jak mam ochotę na makaron z pesto to też jem mimo że tuczący