Kurde u mnie takie bóle były już 3dni.. najbardziej denerwujące w tym wszystkim jest chyba to że każda z nas czeka na owulację, potem czeka na okres a każde przychodzi kiedy chce i jak chcę. Objawy przed staraniami były zawsze takie same a teraz co cykl to inaczejU mnie zaczęły się bóle przedmiesiączkowe więc pewnie w nocy przyjdzie @
reklama
bleucoco
Fanka BB :)
Zdrowe nawyki zawsze na plus chociażby jeśli chodzi o samopoczucie, lepszy sen, a tym samym lepsza gospodarka hormonalnaNo no, może faktycznie nie sprecyzowałam co się kryje pod słowem dieta, a to zazwyczaj kojarzy się z katowaniem. Ja ważę 50 kg przy 168, więc nadwaga mi nie grozi. Nie chodziło mi o redukcję wagi tylko o wprowadzenie zdrowych nawyków, bo jadam mało i nieregularnie [emoji849] i w żadnym wypadku nie chcę się ograniczać tylko po prostu jeść lepiej [emoji6]
bleucoco
Kurde u mnie takie bóle były już 3dni.. najbardziej denerwujące w tym wszystkim jest chyba to że każda z nas czeka na owulację, potem czeka na okres a każde przychodzi kiedy chce i jak chcę. Objawy przed staraniami były zawsze takie same a teraz co cykl to inaczej
Ja biorę progesteron od 3 miesięcy, więc powinnam mieć @ regularnie i do tej pory 2 razy miałam a teraz bach! Nie ma Bóle właśnie się skończyły a @ jak nie było tak nie ma XD
Ja biorę progesteron od 3 miesięcy, więc powinnam mieć @ regularnie i do tej pory 2 razy miałam a teraz bach! Nie ma Bóle właśnie się skończyły a @ jak nie było tak nie ma XD
I oby cholerstwo nie przyszło u mnie też dwa poprzednie cykle były 'ładne'. Ten jest dziwny. Ale nadziei nie mam bo plamienia już są. A to 16 dzień od teoretycznej owulacji.
bleucoco
No niestety, u mnie pudło i @ przyszła w nocy Zaczynamy od nowa. Może w tym miesiącu będzie jajeczkowanie ze zdrowego jajnikaI oby cholerstwo nie przyszło u mnie też dwa poprzednie cykle były 'ładne'. Ten jest dziwny. Ale nadziei nie mam bo plamienia już są. A to 16 dzień od teoretycznej owulacji.
W tym miesiącu wszystko mnie zmyliło, bo wydaje mi się, że dzięki castagnusowi nie miałam żadnych objawów PMS ani zbliżającej się miesiączki. Na razie nie ma nawet bóli miesiączkowych a zawsze zwijałam się z bólu. Super
No niestety, u mnie pudło i @ przyszła w nocy Zaczynamy od nowa. Może w tym miesiącu będzie jajeczkowanie ze zdrowego jajnika
W tym miesiącu wszystko mnie zmyliło, bo wydaje mi się, że dzięki castagnusowi nie miałam żadnych objawów PMS ani zbliżającej się miesiączki. Na razie nie ma nawet bóli miesiączkowych a zawsze zwijałam się z bólu. Super
To zawsze jakiś plus przynajmniej nie cierpisz przed i w trakcie.
Moje plamienia z wczoraj w nocy się skończyły. Nie było nic. To zrobiłam test z rana na wszelki wypadek ale też negatywny. I co teraz? Jutro do ginekologa ide. Zobaczę co powie. Chociaż mam nadzieję że jak już ma przyjść to przyjdzie tej nocy..
bleucoco
Może to taki wstęp do okresu? Kiedyś też tak miałam jak nie brałam leków, że najpierw plamienie, potem nic i później okres. Ba, czasami w trakcie okres się kończył na jeden dzień i było plamienie i później znów się rozkręcał Ale lepiej iść do gine, a najlepiej pewnie też na betę. Testy domowe mogą być nieczułe na małe stężenia beta hcg.To zawsze jakiś plus przynajmniej nie cierpisz przed i w trakcie.
Moje plamienia z wczoraj w nocy się skończyły. Nie było nic. To zrobiłam test z rana na wszelki wypadek ale też negatywny. I co teraz? Jutro do ginekologa ide. Zobaczę co powie. Chociaż mam nadzieję że jak już ma przyjść to przyjdzie tej nocy..
reklama
Szkoda, przykro mi, że się nie udało [emoji53] a jak długie masz cykle? Pewnie za miesiąc będziemy testować razem [emoji6]No niestety, u mnie pudło i @ przyszła w nocy Zaczynamy od nowa. Może w tym miesiącu będzie jajeczkowanie ze zdrowego jajnika