młoda1994
Fanka BB :)
Będę jutro lub w sobotę na mieście i jak znajdę to kupię dwa na wszelki wypadek i dam Ci znać czy będę testować w niedzielę. Jeśli @ Nie nadejdzie.Ok to szukaj szukaj[emoji3]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będę jutro lub w sobotę na mieście i jak znajdę to kupię dwa na wszelki wypadek i dam Ci znać czy będę testować w niedzielę. Jeśli @ Nie nadejdzie.Ok to szukaj szukaj[emoji3]
Będę jutro lub w sobotę na mieście i jak znajdę to kupię dwa na wszelki wypadek i dam Ci znać czy będę testować w niedzielę. Jeśli @ Nie nadejdzie.
Cały czas trzymam kciuki aby nie przyszła. Mam nadzieję że teraz moje kciuki dla Ciebie podzialaja.Ok bede czekac na info i do mnie @ jesli przyjdzie przed niedziela tez dam znac.
Cały czas trzymam kciuki aby nie przyszła. Mam nadzieję że teraz moje kciuki dla Ciebie podzialaja.
[emoji847][emoji847]Nadal niedziekuje[emoji4]
Kochana w końcu się nam uda wszystkim. Zobaczysz. Każda z nas zasługuje na ciążę i taki mały wielki cud jakim jest dziecko.Ja już nie mogę się doczekać owulacji. Oby i mi się udało
Trzymam kciuki z calych sil !!! Ja testuje w nastepna sobote lub niedziele rano. Nie wiem jak podziala na mnie zmiana klimatu bo wlasnie w trasie jestesmy z Irlandii do Polski na weselisko jedziemyNie sugeruje się testem ale poczekam parę dni i go powtórzę. Nie chce się rozczarować. Ale póki co zostawiłam to leży pod stolikiem w salonie. A test kupię dopiero w sobotę żeby mnie wcześniej nie korcilo A w poniedziałek będę miała 14 dni po terminie @I mam nadzieję że już do mnie nie zawita.