reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

To dobra wiadomość, nie wiem, czy mogę gratulować? [emoji6] czy można się tym sugerować... [emoji849] Powtórz test może jutro z rana?
Ja z ciekawości chyba odgrzebię ten mój dzisiejszy ze śmietnika [emoji23]
Narazie nie gratuluj. Jestem sceptyczny do tego testu. Ale wiem że tam jest ta kreska bo mąż też ja widzi.

Najwyżej powtórzę test w niedzielę lub w poniedziałek jak dorwe gdzieś o czułości 10

reklama
Narazie nie gratuluj. Jestem sceptyczny do tego testu. Ale wiem że tam jest ta kreska bo mąż też ja widzi.

Najwyżej powtórzę test w niedzielę lub w poniedziałek jak dorwe gdzieś o czułości 10
Kurcze gdyby się okazało, że się udało to byłoby tak cudownie [emoji7] no po prostu cud!
Oni w tych testach piszą, żeby nie sugerować się wynikiem po ponad 10 min, ale może akurat to nie przypadek ten Twój test [emoji6]

Kurcze gdyby się okazało, że się udało to byłoby tak cudownie [emoji7] no po prostu cud!
Oni w tych testach piszą, żeby nie sugerować się wynikiem po ponad 10 min, ale może akurat to nie przypadek ten Twój test [emoji6]
Nie sugeruje się testem ale poczekam parę dni i go powtórzę. Nie chce się rozczarować. Ale póki co zostawiłam to leży pod stolikiem w salonie. A test kupię dopiero w sobotę żeby mnie wcześniej nie korcilo A w poniedziałek będę miała 14 dni po terminie @I mam nadzieję że już do mnie nie zawita.

Nie sugeruje się testem ale poczekam parę dni i go powtórzę. Nie chce się rozczarować. Ale póki co zostawiłam to leży pod stolikiem w salonie. A test kupię dopiero w sobotę żeby mnie wcześniej nie korcilo A w poniedziałek będę miała 14 dni po terminie @I mam nadzieję że już do mnie nie zawita.
No te 14 dni to już takie pewniejsze się wydaje [emoji6] postaram się zatestować z Tobą, ale nie wiem, czy nie będzie mnie kociło żeby zrobić w sobotę [emoji849]

No te 14 dni to już takie pewniejsze się wydaje [emoji6] postaram się zatestować z Tobą, ale nie wiem, czy nie będzie mnie kociło żeby zrobić w sobotę [emoji849]
Dlatego ja kupię dopiero test w sobotę i pewnie w niedzielę zatestuje lub w poniedziałek. Cierpliwość to jeszcze mam jako taka. Mam nadzieję że jednak się okaże że rośnie pod moim sercem nowe życie.

reklama
Do góry