reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Przykro mi, trzymalam kciuki za bardziej przyjemne wiesci. Najwazniejsze ze nie jest az tak zle jeszcze i mozecie ciagle probowac...
Castagnus w moim przypadku radzil sobie z torbielami. Co prawda nie choruje na to co Ty. To byl po prostu kilkumiesieczny epizod ale 3 kuracje po 3mce i juz wiecej problem sie nie pojawil. A zazywanie tabletek nie wyklucza staran. No i sok z naturalnego aloesu pij koniecznie...
Naprawde wierze w to, ze bedzie dobrze! Nie zalamuj sie choc wiem, ze to przykra sytuacja...
Dzięki ;* Załamanie trochę jest, dziś jeszcze trzyma mnie nastrój „do płaczu”. W dodatku niestety bolą mnie te jajniki i ciągle mi to o tym przypomina. Będziemy próbować póki lewy jajnik jest wolny, a torbiele w prawym nie takie duże. Może lekarz poleci za miesiąc coś co nam pomoże, jak już zobaczy w jakim czasie to rośnie. Sok z naturalnego aloesu może pomóc? Szukam teraz właśnie naturalnych sposobów rozbijania tych cyst, ale nie wiem czy to jest możliwe przy PCOS :(

reklama
Dzięki ;* Załamanie trochę jest, dziś jeszcze trzyma mnie nastrój „do płaczu”. W dodatku niestety bolą mnie te jajniki i ciągle mi to o tym przypomina. Będziemy próbować póki lewy jajnik jest wolny, a torbiele w prawym nie takie duże. Może lekarz poleci za miesiąc coś co nam pomoże, jak już zobaczy w jakim czasie to rośnie. Sok z naturalnego aloesu może pomóc? Szukam teraz właśnie naturalnych sposobów rozbijania tych cyst, ale nie wiem czy to jest możliwe przy PCOS :(
Naprawde. Pomaga przy endometriozie i dzieki systematycznemu piciu zmniejsza wielkosc torbieli na jajnikach czesto az do calkowitego wchloniecia. Potwierdzone roznymi przypadkami. Moze nie zawsze mozna liczyc na cud ale jesli cokolwiek mogloby pomoc to nie zaszkodzi.
Mojej znajomej lekarz polecil picie soku przez jakis czas (bez lekow, tylko sok) i jesli torbiele sie nie rusza to operacyjnie peenie trzeba bedzie bo przyrost byl duzy... W miesiac mniejszyly sie o 6-8mm. Warto mysle, aloes ma duzo dobrych wlasciwosci :)

A jesli nie przeszkadza Ci smak to czemu by nie sprobowac :) ja sama od czasu do czasu kupuje ale po prostu lubie ten sok no i reperuje uklad immunologiczny, lagodzi mi alergie skorne :)

Dziewczyny u mnie się chyba @ rozkręca. Także pewnie nie ma żadnej ciąży. Jak się rozkręci to zaczynam zażywać castagnusa zamówię sobie clavella na wyregulowanie okresów i może pomoże wyregulowac.

A jesli nie przeszkadza Ci smak to czemu by nie sprobowac :) ja sama od czasu do czasu kupuje ale po prostu lubie ten sok no i reperuje uklad immunologiczny, lagodzi mi alergie skorne :)
Super pomysł! Dzisiaj kupuję! Czytałam też o piciu naparu z mięty. Miętę akurat lubię, więc też spróbuję pić ją regularnie :)

Czesc dziewczyny:) dawno mnie tu nie bylo ale mialam duzo na glowie praca szkola choroba mlodego. No wiec myslalam ze to bedzie cykl bezowulacyjny poniewaz w dniu owulacji jej nie bylo. Za 6 dni powinnam miec okres ale z ciekawosci od tak zrobilam wczoraj test owulacyjny ktory wyszedl pozytywnie a wczoraj byl moj 24 dzien cyklu no wiec tak troche dziwnie no i sluzu takiego typowego plodnego nie ma. No ale dzisiaj przytulanki z rana byly a ostatni raz w poniedzialek wiec mam nadzieje ze sie uda. Przy okazji wspomagamy sie zelem Conceive plus wiec moze jednak zaskoczy w tym cyklu :D

Hej dziewczyny u mnie dziś 25dc miałam testować w niedzielę ale właśnie zauważyłam że mam lekko zabarwiony śluz na brązowo czy to już koniec moich nadzieji w tym cyklu?[emoji21][emoji19][emoji17]

reklama
Do góry