Ja też trzymam kciuki kochana !! Mi jeszcze tydzień został do @, ale to i tak już lepiej brzmi niż 2 tyg Mam nadzieje, że nam się poszczęści !3 dni teoretycznie, czyli w niedzielę termin spodziewanej @. Liczę 14 dni od owulacji [emoji6]
To zatestujemy razem, może mi się poszczęści w weekend [emoji4]
trzymam kciuki za Ciebie [emoji110]
reklama
Musi się poszczęścić, nie dopuszczam do siebie innej opcji [emoji16]Ja też trzymam kciuki kochana !! Mi jeszcze tydzień został do @, ale to i tak już lepiej brzmi niż 2 tyg Mam nadzieje, że nam się poszczęści !
kolor nadzieji
Fanka BB :)
Hej dziewczyny ja tez testuje w niedziele. Trzymam za was kciuki i za siebie po cichu tez[emoji3]
młoda1994
Dziewczyny mój test z wczoraj dzisiaj pokazał ledwo widoczna kreche pod światłem i tego testu wogule nie powinno się brać pod uwagę ale wiem że to nic nie oznacza ale nadzieja jest cały czas bo okresu nadal nie ma a dzisiaj 10 dni po terminie @
Ps. Wkleiłabym zdjęcie ale nie umiem aparatem złapać tej ledwo widocznej kreski.
Ps. Wkleiłabym zdjęcie ale nie umiem aparatem złapać tej ledwo widocznej kreski.
bleucoco
No niestety... Stało się to czego obawiałam się najbardziej. Choroba się zaostrzyła. Zrobiły mi się już torbiele na jednym jajniku. Na razie są małe, ale szybko rosną, bo tabletek hormonalnych nie biorę od listopada a od 3 cykli zaczęłam mieć bóle jajników i w macicy i to właśnie od tych torbieli. Już musiały się robić wtedy gdy zaczął się ból. Za miesiąc mam kontrolę, ale lekarz nie ukrywał, żeby starać się do końca roku, bo później trzeba będzie brać znowu antykoncepcję na oczyszczenie jajników przez co najmniej pół roku. Jestem załamana... Ciąży na pewno nie ma, bo by mi powiedział w trakcie badania. Nic mi nie dał na owulację, powiedział żeby się starać przy obecnym leczeniu póki torbiele aż tak nie hamują komórki jajowej.Czekam na wieści!!!!
Dlatego mogły też boleć mnie jajniki przy owulacji, bo był za duży nacisk, bo w jajniku brakuje miejsca. Jestem załamana...
wesa
Ooo jest szansa w takim razie. Trzymam kciuki.Dziewczyny mój test z wczoraj dzisiaj pokazał ledwo widoczna kreche pod światłem i tego testu wogule nie powinno się brać pod uwagę ale wiem że to nic nie oznacza ale nadzieja jest cały czas bo okresu nadal nie ma a dzisiaj 10 dni po terminie @
Mayred91
No to ja też się cieszę razem z tobą ale na razie tak delikatnie [emoji8][emoji8]
A masz może możliwość tam w DE podejść gdzieś na betę żeby sprawdzić ??
Dziewczyny mój test z wczoraj dzisiaj pokazał ledwo widoczna kreche pod światłem i tego testu wogule nie powinno się brać pod uwagę ale wiem że to nic nie oznacza ale nadzieja jest cały czas bo okresu nadal nie ma a dzisiaj 10 dni po terminie @
To dobra wiadomość, nie wiem, czy mogę gratulować? [emoji6] czy można się tym sugerować... [emoji849] Powtórz test może jutro z rana?Dziewczyny mój test z wczoraj dzisiaj pokazał ledwo widoczna kreche pod światłem i tego testu wogule nie powinno się brać pod uwagę ale wiem że to nic nie oznacza ale nadzieja jest cały czas bo okresu nadal nie ma a dzisiaj 10 dni po terminie @
Ja z ciekawości chyba odgrzebię ten mój dzisiejszy ze śmietnika [emoji23]
młoda1994
Dziękuję ale nie sugeruje się tym testem.Ooo jest szansa w takim razie. Trzymam kciuki.
reklama
młoda1994
Jest potrzebne skierowanie na betę. Lekarz rodzinny pow ze jeśli przyjdę do niego z testem pozytywnym i będzie daleko do wizyty do gin to pomyśli nad daniem skierowania. Prywatnie nie ma szansNo to ja też się cieszę razem z tobą ale na razie tak delikatnie [emoji8][emoji8]