Czaaroffnicaa
Fanka BB :)
Daj znac koniecznie jak tam po wizyciePrzykro mi U mnie nadal nic, tylko lekkie pobolewania w dole brzucha. Jutro wizyta u gine!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daj znac koniecznie jak tam po wizyciePrzykro mi U mnie nadal nic, tylko lekkie pobolewania w dole brzucha. Jutro wizyta u gine!
Coś może w tym być. W 2 połowie sierpnia byliśmy na urlopie w górach, a w październiku dowiedzialam się, że jestem w ciąży. Nawet się nie staraliśmy, dlatego myślałam, że teraz też będzie łatwo. W razie czego, w lipcu jedziemy w góryWiem z doświadczenia ,że zmiana otoczenia ,klimatu ,bardzo sprzyja zachodzeniu w ciąże
Czekam na wieści!!!!Przykro mi U mnie nadal nic, tylko lekkie pobolewania w dole brzucha. Jutro wizyta u gine!
Hejo dziewczyny, co tam u Was słychać ?ktoraś z Was dzisiaj testowała ? Ja to nie wytrzymałam i dzisiaj zrobiłam test (7 dni po owu) jak możecie się domyślić wyszedł negatywny. Teraz jestem na siebie zła bo trochę mnie to zdołowało, ale stwierdziłam że spróbuje jeszcze raz za kilka dni i jak nie wyjdzie to czekam do @. Już mam dość tego czekania
Ja po teście pozytywnym. Ale cyckow w ogóle nie czuje jeszcze. Co też mnie zastanawia.Ja dziś testowałam, ale chyba jednak za szybko. Negatywny... Ale nie tracę nadziei, bo przecież cycki bez powodu mi nie rosną [emoji23] kolejny test w sobotę lub niedzielę, zobaczymy jak wytrzymam [emoji16] czekanie najgorsze... Tak bardzo bym chciała wiedzieć już teraz czy się udało [emoji849]
Cycki to indywidualnie od człowieka zależy. Najważniejsze, że test pozytywny [emoji6]Ja po teście pozytywnym. Ale cyckow w ogóle nie czuje jeszcze. Co też mnie zastanawia.
Gratulacje kochana ! Mnie też cycki nie bolą i trochę mnie to martwi. Ale skoro Tobie wyszedł test pozytywnie i nie bolą Cię to może nie ma czym się martwić heheJa po teście pozytywnym. Ale cyckow w ogóle nie czuje jeszcze. Co też mnie zastanawia.
A ile do @ Ci zostało ? Ja też chyba w sobotę albo niedziele będę testować, bo może akurat mi coś wyjdzieJa dziś testowałam, ale chyba jednak za szybko. Negatywny... Ale nie tracę nadziei, bo przecież cycki bez powodu mi nie rosną [emoji23] kolejny test w sobotę lub niedzielę, zobaczymy jak wytrzymam [emoji16] czekanie najgorsze... Tak bardzo bym chciała wiedzieć już teraz czy się udało [emoji849]
3 dni teoretycznie, czyli w niedzielę termin spodziewanej @. Liczę 14 dni od owulacji [emoji6]A ile do @ Ci zostało ? Ja też chyba w sobotę albo niedziele będę testować, bo może akurat mi coś wyjdzie