reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Hej dziewczyny. Ja wczoraj wieczorem dostałam gorączki i dreszczy. I zaczęłam plamić a dziś przyszedł normalny okres. Mam nadzieje ze u was nic nie przyszło. I jakieś dobre wieści będą:)

Hej dziewczyny. Ja wczoraj wieczorem dostałam gorączki i dreszczy. I zaczęłam plamić a dziś przyszedł normalny okres. Mam nadzieje ze u was nic nie przyszło. I jakieś dobre wieści będą:)
Hej kochana. U mnie nadal nic ale odczuwam od trzech dni dzień w dzien jajniki raz jeden raz drugi.

Uczucie mokrosci ale okresu brak. Jak dobrze pójdzie to za tydzień testuje.

Hej kochana. U mnie nadal nic ale odczuwam od trzech dni dzień w dzien jajniki raz jeden raz drugi.

Uczucie mokrosci ale okresu brak. Jak dobrze pójdzie to za tydzień testuje.
Ja się martwiłam ze mi się poprzesuwało coś a jednak wszystko na tip top. Trzymam za was kciuki żeby @ nie przyszla.

Ja się martwiłam ze mi się poprzesuwało coś a jednak wszystko na tip top. Trzymam za was kciuki żeby @ nie przyszla.
Dziękuję kochana.

Smutno mi że ci się nie udało.

Ja mam nadzieję że te bóle jajników oznacza u mnie że powiększa się macica bo przed @ nigdy mnie jajniki nie bolały. To pierwszy cykl kiedy jajniki mnie pobolewaja.

My za Ciebie też, żebyś odpoczela i wróciła z nową energia:)
No my narazie odpuszczamy sobie. Odstawiamy wszelkie leki, testy ovu, ciążowe, termometr i obserwacje śluzu szyjek itp. Musimy się pozbierać po tych porażkach i odpocząć psychicznie i fizycznie. Wracam do treningów bo musze zrzucić to nieszczęsne 10 kg. Wczoraj wzielam kąpiel taka gorąca, nasypalam soli i tak się wylegiwalam z kieliszkiem winka. Bardzo mi tego brakowało a to takie pryjemnie... chcemy normalnie pożyć i nacieszyć sie sobą:) a czy wrócimy do starań?? Tego nikt nie wie ale kto wie.. odechciało się nam sexu na zawołanie i życie w takich ograniczeniach. Zamiast się zbliżyć to oddawaliśmy się od siebie. Ale czas pokaże... niemniej zamierzam śledzić wasze losy i mocno was dopingować i trzymać kciuki:)

Przykro mi kochana :( U mnie dziś 20 dc, mam lekkie nudności i delikatnie łapie mnie od 2 dni zgaga w przełyku, temp. wzrosła do 36,9 dziś. I to w sumie tyle z mojego samopoczucia, prócz tego, że przez tę pogodę ledwo żyję :D Przewidywany termin @ to 8.06 więc jeszcze trochę muszę poczekać. A no i strasznie wzrosło mi libido! :D

No my narazie odpuszczamy sobie. Odstawiamy wszelkie leki, testy ovu, ciążowe, termometr i obserwacje śluzu szyjek itp. Musimy się pozbierać po tych porażkach i odpocząć psychicznie i fizycznie. Wracam do treningów bo musze zrzucić to nieszczęsne 10 kg. Wczoraj wzielam kąpiel taka gorąca, nasypalam soli i tak się wylegiwalam z kieliszkiem winka. Bardzo mi tego brakowało a to takie pryjemnie... chcemy normalnie pożyć i nacieszyć sie sobą:) a czy wrócimy do starań?? Tego nikt nie wie ale kto wie.. odechciało się nam sexu na zawołanie i życie w takich ograniczeniach. Zamiast się zbliżyć to oddawaliśmy się od siebie. Ale czas pokaże... niemniej zamierzam śledzić wasze losy i mocno was dopingować i trzymać kciuki:)
Trzymam kciuki, na pewno wszystko będzie dobrze, a takie odpuszczenie sobie często kończy się dzidziusiem :)

reklama
Przykro mi kochana :( U mnie dziś 20 dc, mam lekkie nudności i delikatnie łapie mnie od 2 dni zgaga w przełyku, temp. wzrosła do 36,9 dziś. I to w sumie tyle z mojego samopoczucia, prócz tego, że przez tę pogodę ledwo żyję :D Przewidywany termin @ to 8.06 więc jeszcze trochę muszę poczekać. A no i strasznie wzrosło mi libido! :D
No to jak wzrosło to nacieszcie się sobą:) przytulające się ile macie sił:) wiem ze w oczekiwaniu to każdy dzień trwa wieczność ale w końcu nadejdzie i będziecie wiedzieć na czyn stoicie:)

Do góry