reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Cytologia chlamydia biocenoza pochwy ale przed laparonpewnie robiłaś. Do tego HIV wirusy żółtaczki przeciwciała różyczki itp. Mnie te same badania poza wymazami z pochwy mąż. Są one ważne około 6 miesięcy. Nas wyniosły w sumie ok 700 zł same badania

reklama
Bardzo dużo tych badań i myśle ze powinnaś się z lekarzem skontaktować. Bo czasem na wyniki niektórych czeka sie ok tygodnia a nie sadze ze jakaś klinika wykona inseminacje bez tych badan

Na wymazy się czeka długo i grupę krwi ale przed laparo miałaś na pewno cyt i czystość. Chlamydii by ci została. Bo grupę do laparo musiałaś mieć. A pozostałe to z dnia na dzień są wyniki. HIV i żółtaczki i różyczka bankowo. Chyba tez Odra ale już nie pamietam. Toksoplazmoza jeszcze.

Od rana bieganie do toalety i sprawdzanie ale ja wiem ze u mnie nawet do 2 dni po odstawieniu luteiny może się zacząć [emoji37]w nocy bolały mnie jajniki mocno więc pewnie się szykuje na @szkoda

W piątek będę się widziała z moim lekarzem idę na ściągnięcie szwów, mam nadzieje ze się wyrobie i uda się ogarnąć wszystko w tydzień!

Poza tym aktualna cytologia, glukoza insulina prolaktyna tsh fsh. A co do męża to nie wiem bo mój miał tylko grupę krwi że względu że robiliśmy aid
Na wymazy się czeka długo i grupę krwi ale przed laparo miałaś na pewno cyt i czystość. Chlamydii by ci została. Bo grupę do laparo musiałaś mieć. A pozostałe to z dnia na dzień są wyniki. HIV i żółtaczki i różyczka bankowo. Chyba tez Odra ale już nie pamietam. Toksoplazmoza jeszcze.

Grupę krwi mam
cyt tez miałam

A partner tez musi mieć grupę krwi ?
Czy tylko te na HIV itp

reklama
Do góry