Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój od listopada standardowo od 38 do 41 dni, ale gdy byłam u gin w 16 dc Pani gin powiedziała że ovu będzie do 8 dni. Temperatura u mnie przy pierwszym cyklu mierzenia nie wykazuje nic...Jeszcze nie. Ogółem apka mówi że @ dopiero za tydzień, znów moja gin mowila ze w okolicach 25 dc będzie ovu. Ale zero oznak oprócz tych cycków
Sama jestem to ciekawa, też się zastanawialiśmy z moim m.Jeszcze nie mialam okazji testowac ale z opinii innych kobiet zapowiada sie obiecujaco
To bardzo długie masz te cykle. Mój 28 dniMój od listopada standardowo od 38 do 41 dni, ale gdy byłam u gin w 16 dc Pani gin powiedziała że ovu będzie do 8 dni. Temperatura u mnie przy pierwszym cyklu mierzenia nie wykazuje nic...
Hej Hej Ja leze chora na antybiotyku, okres za 4/5 dni I poki co nic nie czuje. Niech juz bedzie 03.06
Ale obiecująco bo fajne wrażenia przy użyciu czy wspomaga zapłodnienie? W sunie na którekolwiek by nie działało to warto chybaJeszcze nie mialam okazji testowac ale z opinii innych kobiet zapowiada sie obiecujaco
Gdy wychodzi test owu pozytywny to kolejnych się już nie robi.Dziewczyny jesli chodzi o testy owu to jesli przedwczoraj mialam kreske Testowa ciemniejsza od kontrolnej, wczoraj praktycznie rowne, a dzis testowa jaśniejsza troszke od kontrolnej to Ten Dzien wypadal pewnie wczoraj tak? Zawsze owu czuje, a dopiero dzis tak mocniej czuje. Ostatnio mialam male zawirowania w cyklu...