reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Ja tez czytalam o tym zelu Conceive Plus, same pozytywne opinie. Mysle, ze moze pomoc, a napewno nie zaszkodzi. Jak teraz sie by sie nie udalo to napewno w przyszlym mcu kupie. Dzis robilam test owu i juz kreska testowa jasniejsza. Wiec TEN dzien musial byc wczoraj bo przedwczoraj ciemniejsza T od C wczoraj praktycznie rowne, a dzis T jaśniejsza...

Jeszcze nie. Ogółem apka mówi że @ dopiero za tydzień, znów moja gin mowila ze w okolicach 25 dc będzie ovu. Ale zero oznak oprócz tych cycków:(
Mój od listopada standardowo od 38 do 41 dni, ale gdy byłam u gin w 16 dc Pani gin powiedziała że ovu będzie do 8 dni. Temperatura u mnie przy pierwszym cyklu mierzenia nie wykazuje nic...

Dziewczyny jesli chodzi o testy owu to jesli przedwczoraj mialam kreske Testowa ciemniejsza od kontrolnej, wczoraj praktycznie rowne, a dzis testowa jaśniejsza troszke od kontrolnej to Ten Dzien wypadal pewnie wczoraj tak? Zawsze owu czuje, a dopiero dzis tak mocniej czuje. Ostatnio mialam male zawirowania w cyklu...

Dziewczyny jesli chodzi o testy owu to jesli przedwczoraj mialam kreske Testowa ciemniejsza od kontrolnej, wczoraj praktycznie rowne, a dzis testowa jaśniejsza troszke od kontrolnej to Ten Dzien wypadal pewnie wczoraj tak? Zawsze owu czuje, a dopiero dzis tak mocniej czuje. Ostatnio mialam male zawirowania w cyklu...
Gdy wychodzi test owu pozytywny to kolejnych się już nie robi.

Od pozytywnego testu od 24-36godzin wystąpi owu.

reklama
Dzieki, wiem, ze sie nie robi, ale z ciekawosci zrobilam bo akurat ten pierwszy wyszedl pozytywny, wczoraj tez, a dzis juz nie i dlatego chcialam sprawdzic ;)

Do góry