Jedno kłucie miałam w dzień aid wieczorem a drugie 7 dni po, a dziś się czuje jak przed @
Implantację od owu dzieli od 7 do 12 dni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Implantację od owu dzieli od 7 do 12 dni
Przypomnisz mi kiedy termin @ masz? Na test się zdecydowałaś?Jedno kłucie miałam w dzień aid wieczorem a drugie 7 dni po, a dziś się czuje jak przed @
Przypomnisz mi kiedy termin @ masz? Na test się zdecydowałaś?
No ja tez czekam@. Testowałam wczoraj. Może się nie doczekaszNie wiem na kiedy dokladnie @ chyba w weekend, wydaje mi się że owu było w sobotę wieczorem. Test kupiłam dość czuły 10mlu/ml, pewnie nie wytrzymam i zrobię w weekend chyba że nie zdaze
No ja tez czekam@. Testowałam wczoraj. Może się nie doczekasz
No nie mam. Ale ja czuje ze się zbliża. Dzień się jeszcze nie skończył.Ty też jeszcze nie masz @prawda?
No nie mam. Ale ja czuje ze się zbliża. Dzień się jeszcze nie skończył.
Dlatego ja wczoraj zrobiłam test i już ide nie łudzę nie pozostawił mi żadnych watpliwosci.Może nic z tego nie będzie. Przed poprzednia udana aid też się czułam jak przed okresem. Najgorsze jest to czekanie. Wolałabym od razu wiedzieć że się nie udało niż ciągle się łudzić
Taki nasz los kochana. Ja też ciągle czekam bo dla mnie robienie testu ciazpwego przy nieregularnych okresach to wielki bezsens. Pierwszy test robię dopiero 5 czerwca jak okresu nie będzie.Może nic z tego nie będzie. Przed poprzednia udana aid też się czułam jak przed okresem. Najgorsze jest to czekanie. Wolałabym od razu wiedzieć że się nie udało niż ciągle się łudzić