reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Ale mam nadzieję że się nie rozstaliście? Bo tak odebrałam twój post. Popraw mnie jeśli się mylę kochana? Tak ładnie razem wyglądacie i widać że się kochacie. Wywnioskowalam to po twoim zdjęciu które wstawiłas ze swoim mężczyzną

reklama
Cześć dziewczyny. Chwilę tu nie zaglądałam bo miałam dużo pracy przy przeprowadzce. U mnie niby 5t2d wg kalkulatora internetowego Ale ja mam dziwne odczucia. We środę robiłam betę i była 300 Zaś progesteron jedynie 8.... czyli poniżej normy. Boję się że coś jest nie tak. Jutro po pracy mam wizytę u gina...
Kochana póki nie byłaś u gin to się nie stresuj bo stres ci nie pomoże. W takim razie aby szybko czas zleciał do wizyty gin i żeby gin ci powiedział same dobre wiadomości. Trzymam kciuki[emoji110][emoji110]

Ale mam nadzieję że się nie rozstaliście? Bo tak odebrałam twój post. Popraw mnie jeśli się mylę kochana? Tak ładnie razem wyglądacie i widać że się kochacie. Wywnioskowalam to po twoim zdjęciu które wstawiłas ze swoim mężczyzną
No niestety to chyba juz wszystko.. milosc ogromna.. ale pewnych rzeczy nie obejdziemy.. a przynajmniej ja sama nie dam rady.. trzeba sie spotkac w polowie.. a to nierealne..

Przykro mi kochana. Ale mam nadzieję że da się to wszystko jeszcze naprawić jak opadną emocje i u Ciebie i u Twojego m. Mimo wszystko trzymam za Was mocno kciuki[emoji110][emoji173]
No niestety to chyba juz wszystko.. milosc ogromna.. ale pewnych rzeczy nie obejdziemy.. a przynajmniej ja sama nie dam rady.. trzeba sie spotkac w polowie.. a to nierealne..

U mnie emocji nie bylo.. to on w nocy na miescie naodwalal jak pojechal ksw w barze ogladac.. zaczynam sie zastanawiac czy aby na pewno jest zrownowazony psychicznie.. nie.. na pewno nie jest.. nie sadzilam ze kiedykolwiek znajde sie w takiej sytuacji [emoji58]
Przykro mi kochana. Ale mam nadzieję że da się to wszystko jeszcze naprawić jak opadną emocje i u Ciebie i u Twojego m. Mimo wszystko trzymam za Was mocno kciuki[emoji110][emoji173]

U mnie emocji nie bylo.. to on w nocy na miescie naodwalal jak pojechal ksw w barze ogladac.. zaczynam sie zastanawiac czy aby na pewno jest zrownowazony psychicznie.. nie.. na pewno nie jest.. nie sadzilam ze kiedykolwiek znajde sie w takiej sytuacji [emoji58]
Rozumiem. Może przyjdzie i przeprosi. I nie będzie już tak robił. Nie wiem co mam co napisać

A no to już inna sprawa. Musiał nieźle narozrabiac. Ale mimo wszystko trzymam kciuki aby wszystko się ułożyło no i żebyś ujrzała dwie kreski na teście.

reklama
Do góry