Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana póki nie byłaś u gin to się nie stresuj bo stres ci nie pomoże. W takim razie aby szybko czas zleciał do wizyty gin i żeby gin ci powiedział same dobre wiadomości. Trzymam kciuki[emoji110][emoji110]Cześć dziewczyny. Chwilę tu nie zaglądałam bo miałam dużo pracy przy przeprowadzce. U mnie niby 5t2d wg kalkulatora internetowego Ale ja mam dziwne odczucia. We środę robiłam betę i była 300 Zaś progesteron jedynie 8.... czyli poniżej normy. Boję się że coś jest nie tak. Jutro po pracy mam wizytę u gina...
No niestety to chyba juz wszystko.. milosc ogromna.. ale pewnych rzeczy nie obejdziemy.. a przynajmniej ja sama nie dam rady.. trzeba sie spotkac w polowie.. a to nierealne..Ale mam nadzieję że się nie rozstaliście? Bo tak odebrałam twój post. Popraw mnie jeśli się mylę kochana? Tak ładnie razem wyglądacie i widać że się kochacie. Wywnioskowalam to po twoim zdjęciu które wstawiłas ze swoim mężczyzną
No niestety to chyba juz wszystko.. milosc ogromna.. ale pewnych rzeczy nie obejdziemy.. a przynajmniej ja sama nie dam rady.. trzeba sie spotkac w polowie.. a to nierealne..
Przykro mi kochana. Ale mam nadzieję że da się to wszystko jeszcze naprawić jak opadną emocje i u Ciebie i u Twojego m. Mimo wszystko trzymam za Was mocno kciuki[emoji110][emoji173]
Rozumiem. Może przyjdzie i przeprosi. I nie będzie już tak robił. Nie wiem co mam co napisaćU mnie emocji nie bylo.. to on w nocy na miescie naodwalal jak pojechal ksw w barze ogladac.. zaczynam sie zastanawiac czy aby na pewno jest zrownowazony psychicznie.. nie.. na pewno nie jest.. nie sadzilam ze kiedykolwiek znajde sie w takiej sytuacji [emoji58]
Zbyt gruba i powazna sprawa.. pokazal swoja zupelnie inna twarz..Rozumiem. Może przyjdzie i przeprosi. I nie będzie już tak robił. Nie wiem co mam co napisać
Nic sie nie da zrobic..A no to już inna sprawa. Musiał nieźle narozrabiac. Ale mimo wszystko trzymam kciuki aby wszystko się ułożyło no i żebyś ujrzała dwie kreski na teście.