reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Ja to samo. Jestem ciekawa co w późniejszych dniach pokażą testy... kłuje mnie jajnik to lewy to prawy

Dzisiaj wykonalam kolejny test owu wyszed identycznie jak wczorajszy z tym ze tak od ponad godzinki czuje klucie w lewym jajniku podejrzewam ze wlasnie zbliza sie owulacja. Mam nadzieje ze w tym cyklu zaskoczy :)

Ostatnia edycja:
reklama
No i lipa...dostalam @... zaraz się porycze. A tak liczyłam ze sie uda w tym cyklu. No wściekłość miesza się ze smutkiem. Poranek fatalny. A ja głupia myslalam ze o drugie dziecko będzie tak jak przy pierwszym hop siup.. buuu :(

Dziewczyny, ogólnie jestem osobą która nie ma bólów przed miesiączką, a dziś od rana boli mnie brzuch tak jak zdarza się w 1 dzień @, chociaż też nie zawsze.. Do terminu 4 dni. Myślicie, że się zbliża? Dodam jeszcze, że różnego rodzaju bóle brzucha mam od jakiś 2 tyg..
Jeśli mogę dać nadzieję to daje. Mnie brzuch nigdy nie bolał kilka dni przed , a praktycznie bolał prawie od owu i dzidzia jest :) cały czas czuje się na okres , u mnie trochę ponad 5 tydzień. Powiem też że testy wychodzą dalej słabsze , delikatne kreski ..a w piątek beta było 140..

Cześć dziewczyny ja byłam wczoraj na grulilu i po drodze się pozarlam z m cała drogę do znajomych przeryczalam.
U mnie 6+4 tc. We wtorek wizyta.

U mnie wlasnie przetoczyla sie burza z ulewą.. i adekwatnie do pogody ksztaltuje sie moj nastroj.. wyglada na to zostalam sama.. myslalam ze ciche dni sie skonczyly.. a dostalam cios w potylice.. wszystko runelo.. czekam do terminu @.. a potem w zaleznosci od wyniku.. albo z Wami zostane w innym dziale.. albo znikne bo nie bede miala juz co tu szukac..

U mnie wlasnie przetoczyla sie burza z ulewą.. i adekwatnie do pogody ksztaltuje sie moj nastroj.. wyglada na to zostalam sama.. myslalam ze ciche dni sie skonczyly.. a dostalam cios w potylice.. wszystko runelo.. czekam do terminu @.. a potem w zaleznosci od wyniku.. albo z Wami zostane w innym dziale.. albo znikne bo nie bede miala juz co tu szukac..
A co się stało kochana? Kłótnia z ukochanym?

reklama
Cześć dziewczyny. Chwilę tu nie zaglądałam bo miałam dużo pracy przy przeprowadzce. U mnie niby 5t2d wg kalkulatora internetowego Ale ja mam dziwne odczucia. We środę robiłam betę i była 300 Zaś progesteron jedynie 8.... czyli poniżej normy. Boję się że coś jest nie tak. Jutro po pracy mam wizytę u gina...

Do góry