reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Ja to samo. Jestem ciekawa co w późniejszych dniach pokażą testy... kłuje mnie jajnik to lewy to prawy

Dzisiaj wykonalam kolejny test owu wyszed identycznie jak wczorajszy z tym ze tak od ponad godzinki czuje klucie w lewym jajniku podejrzewam ze wlasnie zbliza sie owulacja. Mam nadzieje ze w tym cyklu zaskoczy :)

Ostatnia edycja:
reklama
No i lipa...dostalam @... zaraz się porycze. A tak liczyłam ze sie uda w tym cyklu. No wściekłość miesza się ze smutkiem. Poranek fatalny. A ja głupia myslalam ze o drugie dziecko będzie tak jak przy pierwszym hop siup.. buuu :(

Dziewczyny, ogólnie jestem osobą która nie ma bólów przed miesiączką, a dziś od rana boli mnie brzuch tak jak zdarza się w 1 dzień @, chociaż też nie zawsze.. Do terminu 4 dni. Myślicie, że się zbliża? Dodam jeszcze, że różnego rodzaju bóle brzucha mam od jakiś 2 tyg..
Jeśli mogę dać nadzieję to daje. Mnie brzuch nigdy nie bolał kilka dni przed , a praktycznie bolał prawie od owu i dzidzia jest :) cały czas czuje się na okres , u mnie trochę ponad 5 tydzień. Powiem też że testy wychodzą dalej słabsze , delikatne kreski ..a w piątek beta było 140..

Cześć dziewczyny ja byłam wczoraj na grulilu i po drodze się pozarlam z m cała drogę do znajomych przeryczalam.
U mnie 6+4 tc. We wtorek wizyta.

U mnie wlasnie przetoczyla sie burza z ulewą.. i adekwatnie do pogody ksztaltuje sie moj nastroj.. wyglada na to zostalam sama.. myslalam ze ciche dni sie skonczyly.. a dostalam cios w potylice.. wszystko runelo.. czekam do terminu @.. a potem w zaleznosci od wyniku.. albo z Wami zostane w innym dziale.. albo znikne bo nie bede miala juz co tu szukac..

U mnie wlasnie przetoczyla sie burza z ulewą.. i adekwatnie do pogody ksztaltuje sie moj nastroj.. wyglada na to zostalam sama.. myslalam ze ciche dni sie skonczyly.. a dostalam cios w potylice.. wszystko runelo.. czekam do terminu @.. a potem w zaleznosci od wyniku.. albo z Wami zostane w innym dziale.. albo znikne bo nie bede miala juz co tu szukac..
A co się stało kochana? Kłótnia z ukochanym?

reklama
Cześć dziewczyny. Chwilę tu nie zaglądałam bo miałam dużo pracy przy przeprowadzce. U mnie niby 5t2d wg kalkulatora internetowego Ale ja mam dziwne odczucia. We środę robiłam betę i była 300 Zaś progesteron jedynie 8.... czyli poniżej normy. Boję się że coś jest nie tak. Jutro po pracy mam wizytę u gina...

Do góry