reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Mi gin przepisał Ovarin plis dodatkowo dla mnie i m Capivit A + E i tak sobie je jemy [emoji847] resztę suplementów odłożyłam. Choć też już powoli mam dość tych tabletek. Ostatnio widziałam żelki dla dorosłych. Mają wszystkie wyżej wymienione Wit. Docelowo są niby na wzmocnienie włosów. W składzie również jest kwas foliowy. I tak przeszło mi przez myśl żeby zamienić

Bierz ovarin bo naprawdę jest super , reguluje hormony i super wpływa na owu i komórki

reklama
Dzień dobry i kolejny dzień będzie mijał kolejna tabletka luteiny i w myśli czy on tam płynie gdzie ma płynąć czy w ogóle tam jest.....

Dzień dobry i kolejny dzień będzie mijał kolejna tabletka luteiny i w myśli czy on tam płynie gdzie ma płynąć czy w ogóle tam jest.....
Hah Ritka Ritka.. jedziemy na tym samym wozku [emoji16] ja odliczam dni.. zostalo 9 tego cyklu.. jesli za 5 dni nie zaczna sie plamienia to zaczne ja sie nakrecac na maksa ze cos jest na rzeczy.. jak ja juz bym chciala zeby ten czas minał [emoji23]

Dziewczyny, a czy któraś z Was słyszała o pobieraniu krwi pępowinowej po porodzie? Przed chwilą był ten temat w dzień dobry tvn. Co o tym myślicie?

Dziewczyny, a czy któraś z Was słyszała o pobieraniu krwi pępowinowej po porodzie? Przed chwilą był ten temat w dzień dobry tvn. Co o tym myślicie?
Ja sie nas tym zastanawialam przy poprzednich porodach.. ale potem stwierdzilam ze koszt duzy.. a przechowywana nie jest jakos nadzwyczaj dlugo.. i odpuscilam.. nie wiem.. moze teraz sie cos zmienilo.. troche lat uplynelo

reklama
Ja jeszcze się nad tym nie zastanawiałam, najpierw muszę "zaskoczyc" jak mówi mój mąż jak to się uda to będzie też czas żeby o tym myśleć. Ja narazie wariuje, i korzystam chyba z wszystkiego co możliwe, co da dni siemię lniane, olej z wiesiolka, lekarka przepisała mi duphaston, do tego kwas foliowy i jeszcze mówiła bym kupiła sobie ovulomed Max bo jest najlepszy, a jeszcze inne lekki na tarczyce, a ovu jak nie było tak nie ma a dziś już 23 dc :( ale że moje cykle są 40 dniowe to jeszcze mam nadzieję.

Do góry