reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Ja od 5 bo jakos dospac nie moglam..
Janek dostal super oferte w Poznaniu i na razie rezygnuje z wyjazdow zagranicznych bo bywac w domu tylko w weekendy a zarobic raptem 2tys wiecej sie nie oplaca.. bo te 2 tys to w paliwo pojdzie na jezdzenie w ta i spowrotem.. tak wiec jesli nie zasial zarna w tym cyklu.. to mamy caly kolejny [emoji173]
Świetna wiadomość, teraz będziesz miała go przy sobie cały czas to i łatwiej że staraniami i potem też będziesz miała lżej. Dobrze jest mieć ukochaną osobę obok na codzień. Super, że się tak udało [emoji106]

Ja oczywiście jak to w weekend budzę się wcześnie... A jak do pracy trzeba to bym spała i spała [emoji849]

reklama
A w ogole to Janek chyba jest jeszcze wiekszym optymistą niz ja..
Polozylam sie wczoraj spac i jakos tak cos mi siadlo na zoladku.. trzymalo chyba godzine.. i mowie mu ze kurde niedobrze mi strasznie.. a on od razu ze "to moze bedzie dzidzius jednak".. mowie ze za wczesnie na jakiekolwiek objawy jesli by mial byc.. a on ze "po tacie silny malec to juz daje sie we znaki".. ajj.. bron Panie Boże zeby Nasze przyszle dziecko w ojca sie wdalo [emoji15][emoji2957][emoji23]

Świetna wiadomość, teraz będziesz miała go przy sobie cały czas to i łatwiej że staraniami i potem też będziesz miała lżej. Dobrze jest mieć ukochaną osobę obok na codzień. Super, że się tak udało [emoji106]

Ja oczywiście jak to w weekend budzę się wcześnie... A jak do pracy trzeba to bym spała i spała [emoji849]
O ile wczesniej sie nie pozabijamy [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja też na nogach ale dlatego że z rana mnie mdli i spać nie mogę. W ciągu dnia za to mi się chce spać. Kawy za dużo nie można.
We wtorek mam wizytę chciałam Szefostwu powiedzieć o ciąży a oni sobie polecieli na 2 tyg na wakacje.

O ile wczesniej sie nie pozabijamy [emoji23][emoji23][emoji23]
Misia aż taka z Was mieszanka wybuchowa? [emoji16]
Ja też na nogach ale dlatego że z rana mnie mdli i spać nie mogę. W ciągu dnia za to mi się chce spać. Kawy za dużo nie można.
We wtorek mam wizytę chciałam Szefostwu powiedzieć o ciąży a oni sobie polecieli na 2 tyg na wakacje.
A próbowałaś imbir na te mdłości?
Szefostwo pokrzyżowalo plany, ale za to jaki będą mieli powrót z wakacji jak sypniesz im taką wiadomością [emoji16]

Misia aż taka z Was mieszanka wybuchowa? [emoji16]
A próbowałaś imbir na te mdłości?
Szefostwo pokrzyżowalo plany, ale za to jaki będą mieli powrót z wakacji jak sypniesz im taką wiadomością [emoji16]
Obawiam się że im humory popsuje na maksa i się wkurwia, choć szefowa sama ma małe dzieci jedno ja mam w grupie, drugie jest w zlobku. I często mówi że ona jest za ciąża to w praktyce różnie. Poza tym rodzice mówią że mają nadzieję że będę miała ta grupę dalej od września i że dzieci nie chcą innego nauczyciela [emoji23]

Obawiam się że im humory popsuje na maksa i się wkurwia, choć szefowa sama ma małe dzieci jedno ja mam w grupie, drugie jest w zlobku. I często mówi że ona jest za ciąża to w praktyce różnie. Poza tym rodzice mówią że mają nadzieję że będę miała ta grupę dalej od września i że dzieci nie chcą innego nauczyciela [emoji23]
To może wszyscy wiedzą, że coś jest na rzeczy skoro tak mówią, że chcieliby żebyś miała tą grupę od września też [emoji6]
Oj bardzo [emoji23]
Przynajmniej się nie nudzicie [emoji23]

reklama
Do góry