reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Ja od 5 bo jakos dospac nie moglam..
Janek dostal super oferte w Poznaniu i na razie rezygnuje z wyjazdow zagranicznych bo bywac w domu tylko w weekendy a zarobic raptem 2tys wiecej sie nie oplaca.. bo te 2 tys to w paliwo pojdzie na jezdzenie w ta i spowrotem.. tak wiec jesli nie zasial zarna w tym cyklu.. to mamy caly kolejny [emoji173]
Świetna wiadomość, teraz będziesz miała go przy sobie cały czas to i łatwiej że staraniami i potem też będziesz miała lżej. Dobrze jest mieć ukochaną osobę obok na codzień. Super, że się tak udało [emoji106]

Ja oczywiście jak to w weekend budzę się wcześnie... A jak do pracy trzeba to bym spała i spała [emoji849]

reklama
A w ogole to Janek chyba jest jeszcze wiekszym optymistą niz ja..
Polozylam sie wczoraj spac i jakos tak cos mi siadlo na zoladku.. trzymalo chyba godzine.. i mowie mu ze kurde niedobrze mi strasznie.. a on od razu ze "to moze bedzie dzidzius jednak".. mowie ze za wczesnie na jakiekolwiek objawy jesli by mial byc.. a on ze "po tacie silny malec to juz daje sie we znaki".. ajj.. bron Panie Boże zeby Nasze przyszle dziecko w ojca sie wdalo [emoji15][emoji2957][emoji23]

Świetna wiadomość, teraz będziesz miała go przy sobie cały czas to i łatwiej że staraniami i potem też będziesz miała lżej. Dobrze jest mieć ukochaną osobę obok na codzień. Super, że się tak udało [emoji106]

Ja oczywiście jak to w weekend budzę się wcześnie... A jak do pracy trzeba to bym spała i spała [emoji849]
O ile wczesniej sie nie pozabijamy [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja też na nogach ale dlatego że z rana mnie mdli i spać nie mogę. W ciągu dnia za to mi się chce spać. Kawy za dużo nie można.
We wtorek mam wizytę chciałam Szefostwu powiedzieć o ciąży a oni sobie polecieli na 2 tyg na wakacje.

O ile wczesniej sie nie pozabijamy [emoji23][emoji23][emoji23]
Misia aż taka z Was mieszanka wybuchowa? [emoji16]
Ja też na nogach ale dlatego że z rana mnie mdli i spać nie mogę. W ciągu dnia za to mi się chce spać. Kawy za dużo nie można.
We wtorek mam wizytę chciałam Szefostwu powiedzieć o ciąży a oni sobie polecieli na 2 tyg na wakacje.
A próbowałaś imbir na te mdłości?
Szefostwo pokrzyżowalo plany, ale za to jaki będą mieli powrót z wakacji jak sypniesz im taką wiadomością [emoji16]

Misia aż taka z Was mieszanka wybuchowa? [emoji16]
A próbowałaś imbir na te mdłości?
Szefostwo pokrzyżowalo plany, ale za to jaki będą mieli powrót z wakacji jak sypniesz im taką wiadomością [emoji16]
Obawiam się że im humory popsuje na maksa i się wkurwia, choć szefowa sama ma małe dzieci jedno ja mam w grupie, drugie jest w zlobku. I często mówi że ona jest za ciąża to w praktyce różnie. Poza tym rodzice mówią że mają nadzieję że będę miała ta grupę dalej od września i że dzieci nie chcą innego nauczyciela [emoji23]

Obawiam się że im humory popsuje na maksa i się wkurwia, choć szefowa sama ma małe dzieci jedno ja mam w grupie, drugie jest w zlobku. I często mówi że ona jest za ciąża to w praktyce różnie. Poza tym rodzice mówią że mają nadzieję że będę miała ta grupę dalej od września i że dzieci nie chcą innego nauczyciela [emoji23]
To może wszyscy wiedzą, że coś jest na rzeczy skoro tak mówią, że chcieliby żebyś miała tą grupę od września też [emoji6]
Oj bardzo [emoji23]
Przynajmniej się nie nudzicie [emoji23]

reklama
Do góry