reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Ja mam dzisiaj jakies takie podbrzusze ciezkie.. oczywiscie przed staraniami na takie rzeczy uwagi nie zwracalam.. tudziez nie przykladalam wiekszej wagi ;) ale tak sie czuje troche okresowo.. w sumie jeszcze 1.5 tygodnia.. nawet nie.. wiec szybciutko zleci.. mam taka nadzieje przynajmniej.. [emoji23]

reklama
Ja jeszcze się nad tym nie zastanawiałam, najpierw muszę "zaskoczyc" jak mówi mój mąż jak to się uda to będzie też czas żeby o tym myśleć. Ja narazie wariuje, i korzystam chyba z wszystkiego co możliwe, co da dni siemię lniane, olej z wiesiolka, lekarka przepisała mi duphaston, do tego kwas foliowy i jeszcze mówiła bym kupiła sobie ovulomed Max bo jest najlepszy, a jeszcze inne lekki na tarczyce, a ovu jak nie było tak nie ma a dziś już 23 dc :( ale że moje cykle są 40 dniowe to jeszcze mam nadzieję.
Witaminy warto zażywać nawet przed staraniami nie dopiero wtedy Kiedy będziesz w ciąży.

Dziewczyny, ogólnie jestem osobą która nie ma bólów przed miesiączką, a dziś od rana boli mnie brzuch tak jak zdarza się w 1 dzień @, chociaż też nie zawsze.. Do terminu 4 dni. Myślicie, że się zbliża? Dodam jeszcze, że różnego rodzaju bóle brzucha mam od jakiś 2 tyg..

A owy przy 40 dniowym cyklu powinna być mniej więcej między 25-28dc oczywiście może być wcześniej może się spóźnić o parę dni bo na to wpływa dużo czynników. A robisz testy owu? Mieszysz temp?

A owy przy 40 dniowym cyklu powinna być mniej więcej między 25-28dc oczywiście może być wcześniej może się spóźnić o parę dni bo na to wpływa dużo czynników. A robisz testy owu? Mieszysz temp?
Mierze temp. Codziennie o 5.30 ale mam i tak każdego dnia inna i nic z tego narazie nie wynika. Testy owu też robię ale nadal są negatywne wie wiem że nie ma boję się bardziej że ten cykl.bedzoe nie owu. I to mnie nakręca.
Witaminy warto zażywać nawet przed staraniami nie dopiero wtedy Kiedy będziesz w ciąży.
Przecież mówię że biorę cały czas witaminy i wszystko ale nie wiem czy nie biorę za dużo. To wcześniejsze odnośnie zaskoczenia to dotyczy tej krwii pepowinowej o której Pisaliscie wyżej

Mierze temp. Codziennie o 5.30 ale mam i tak każdego dnia inna i nic z tego narazie nie wynika. Testy owu też robię ale nadal są negatywne wie wiem że nie ma boję się bardziej że ten cykl.bedzoe nie owu. I to mnie nakręca.

Przecież mówię że biorę cały czas witaminy i wszystko ale nie wiem czy nie biorę za dużo. To wcześniejsze odnośnie zaskoczenia to dotyczy tej krwii pepowinowej o której Pisaliscie wyżej
A ok to przepraszam nie doczytałam. A masz możliwość zrobienia monitoring owu czy pęcherzyki są czy rosnąl i czy dominujący pęcherzyk pęka?

A ja dzisiaj umrę :( tabletek się objadłam brzuch boli mniej troche. Dziś już 1 porcja clo i aromek zjedzona. A po południu koło 17 biorę się za sadzenie pomidorkow. Bo już mi przerastają w domu więc czas najwyższy bo zimne Zośki i ogrodnicy się już skończyli to już im raczej nic nie zagrozi :)

reklama
Do góry