reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Mój mąż w ogóle nie jest. On wiadomo bardzo chciałby już dziecko, jesteśmy w trakcie wykańczania domu więc dobrzebybylo by już chocoaz było w brzuszki, ale równie mocno cieszy się na każde kolejne starania, z chęcią układa sobie dobrze zmiany w pracy.
A ja mam jeszcze pytanie jak dużo suplementów bierzecie , czym się wspomagacie?
Ja póki co biorę kwas foliowy ale we wtorek będę rozmawiać z gin o dupfastonie clo i od kolejnego cyklu będę brała agnus castus (tabletki ziolowe) i zastanawiam się czy nie kupić sobie dla siebie jakoś witamin dla starających się np fertil+f ale o to zapytam również gin aby tego nie było zbyt dużo.

reklama
Mi gin przepisał Ovarin plis dodatkowo dla mnie i m Capivit A + E i tak sobie je jemy [emoji847] resztę suplementów odłożyłam. Choć też już powoli mam dość tych tabletek. Ostatnio widziałam żelki dla dorosłych. Mają wszystkie wyżej wymienione Wit. Docelowo są niby na wzmocnienie włosów. W składzie również jest kwas foliowy. I tak przeszło mi przez myśl żeby zamienić
Mój mąż w ogóle nie jest. On wiadomo bardzo chciałby już dziecko, jesteśmy w trakcie wykańczania domu więc dobrzebybylo by już chocoaz było w brzuszki, ale równie mocno cieszy się na każde kolejne starania, z chęcią układa sobie dobrze zmiany w pracy.
A ja mam jeszcze pytanie jak dużo suplementów bierzecie , czym się wspomagacie?

Dzien dobry :)

Polowa z Was pewnie spi do poludnia dzisiaj.. ja juz na nogach i na 8 do pracy.. nie chce mi sie bardzo.. ale byle do 16 jutro wolne..

Ja to od 4 na nogach bo od 6 pracuje [emoji21]
Ja od 5 bo jakos dospac nie moglam..
Janek dostal super oferte w Poznaniu i na razie rezygnuje z wyjazdow zagranicznych bo bywac w domu tylko w weekendy a zarobic raptem 2tys wiecej sie nie oplaca.. bo te 2 tys to w paliwo pojdzie na jezdzenie w ta i spowrotem.. tak wiec jesli nie zasial zarna w tym cyklu.. to mamy caly kolejny [emoji173]

Janek dostal super oferte w Poznaniu i na razie rezygnuje z wyjazdow zagranicznych bo bywac w domu tylko w weekendy a zarobic raptem 2tys wiecej sie nie oplaca.. bo te 2 tys to w paliwo pojdzie na jezdzenie w ta i spowrotem.. tak wiec jesli nie zasial zarna w tym cyklu.. to mamy caly kolejny [emoji173]
Ooo to super! A jak ciche dni, przeszły?

reklama
Super ! 2 razy większe szanse [emoji173]

Do góry