reklama
Misia, ale fotka [emoji106] pasujecie do siebie i widać, że się kochacie [emoji3059]Ja uwielbiam brody.. nie takie dlugie.. i nie papier scierny.. najlepiej takie [emoji173] a moj dzisiaj zgolil i zostawil tylko taka dookola ust.. bleeee.. syn rolnika [emoji23]Zobacz załącznik 973951
Ja dziś padam na twarz, mega zwariowany dzień, ale w końcu super pogoda i w ogrodzie można było porobić (przygotowujemy ziemię pod trawnik, jest co robić)...jutro będę miała takie zakwasy, że nie wstanę [emoji849] ale to takie mega pozytywne zmęczenie
Ja pierwszy dzień zawsze masakra.. Posiedzieć w dziwnej pozycji, w której akurat mniej boli, popłakać i przeżyć [emoji16]Dziewczynki pomocy domowe sposoby na bardzo boląca @ bo zaraz wykituje
A tak serio, też jestem ciekawa jakie macie sposoby na tą wredną małpę [emoji6]
A już się bałam, że tylko mój taki wycofany. Więc nie jesteśmy same. Mój mąż to ciekawi się bardziej z przymusu, bo mu raz zrobiłam awanturę, że ja nie odczuwam wsparcia i mam wrażenie że on nie chce tego dziecka, zaprzeczył. To powiedziałam, że ja muszę czuć że on go chce i niech rozmawia ze mną o tym. I faktycznie rozmawia, więc mogę mówić "planujemy" a nie "planuję". Czasem chyba warto porozmawiać z partnerem o naszych obawach i odczuciach w związku.Nie lubię piwa [emoji23] ja tylko wóde z cola [emoji23] no e teraz oczywiście 0. A karmi ma chyba 0,2%Mój m w ogóle. Jestem w 7 tc a on twierdzi że nie ma co pamikowac bo wszystko może się zdążyć. Ciąża jeszcze nie pewna. I ogólnie traktuje mnie jakbym w niej nie była. Z pierwsza ciąża bylo to samo. Taki typ....
Ja uwielbiam jak m jest ogolony, nie znoszę zarostu i zaraz go wyganiam żeby się ogolil.
Niecierpliwie się, najchętniej to bym zrobiła test już dziś, ale wiem że nic nie wyjdzie
Ja kiedyś albo Ketonal 2 tabletki, albo kończyło się omdleniem i pogotowie. Potem lekarka kazała mi kilka miesięcy brać tabletki antykoncepcyjne (ok. 3-4 lata temu przez około 7 mies.) mimo że nie miałam takiej potrzeby (związek na odległość, widywaliśmy się raz na 2-3 mies.) i powiem szczerze, że teraz wystarcza jakiś ibuprom, a ostatnio przerzuciłam się na apap, choć trochę słabiej działa. Żaden domowy sposób nie działa, Fenomenu antykoncepcyjnych tabletek nie rozumiem do dziś.Ja pierwszy dzień zawsze masakra.. Posiedzieć w dziwnej pozycji, w której akurat mniej boli, popłakać i przeżyć [emoji16]
A tak serio, też jestem ciekawa jakie macie sposoby na tą wredną małpę [emoji6]
Ja właśnie staram się nie brać tabletek, więc zazwyczaj leżę i zwijam się z bólu.. Jak już jest tak tragicznie, że mdleje to biorę ibuprom, który też nie zawsze pomaga. Ketonalu nigdy nie brałam [emoji848]Ja kiedyś albo Ketonal 2 tabletki, albo kończyło się omdleniem i pogotowie. Potem lekarka kazała mi kilka miesięcy brać tabletki antykoncepcyjne (ok. 3-4 lata temu przez około 7 mies.) mimo że nie miałam takiej potrzeby (związek na odległość, widywaliśmy się raz na 2-3 mies.) i powiem szczerze, że teraz wystarcza jakiś ibuprom, a ostatnio przerzuciłam się na apap, choć trochę słabiej działa. Żaden domowy sposób nie działa, Fenomenu antykoncepcyjnych tabletek nie rozumiem do dziś.
kasia20021
Fanka BB :)
Wooow niezle moze ja teraz tak bede miec bo ta linia testowa jest dosc mocno widoczna wiec mozliwe ze za 2-3 dni u mnie bedzie...W zeszłym roku w 8 dniu cyklu byłam po owulacji ..
No wlasnie wiem ale po kilku dniach taka kancowka zaczyna się już nudzićDobre pytanie [emoji23] najlepiej od tylu
Ale zero alko bo jesteś w ciąży tak?Hej, nie ma co popadać w paranoje bez przesady. Spokojnie jak od czasu do czasu wypijesz lampkę wina czy coś, swiat się nie zawali.
Jutro jedziemy na grilla do znajomych m sobie popije ja będę pewnie wracać. Też bym z chęcią sobie drinka strzeliła a tu dupa [emoji23]
reklama