A no widzisz niedoczytalam to tak zgadza sieTak ale u góry dziewczyna pytała czy jeśli macierzyńskie wypłaca ZUS czy 1000 zł przez rok czy 80% dotychczasowej pensji która zarabiała. Wiem że na l4 ciążowym 100% płatna pensja jest.
reklama
adzik
Fanka BB :)
Dziękuję kochane za wyczerpujące odpowiedzi... [emoji847] dokładnie, nigdy nie ma sytuacji idealnej. Tym bardziej że różne rzeczy się dzieją. Nawet takie których sobie nie wyobrażamy. A to zrozumiałam dopiero kiedy straciłam ciążę. [emoji26]
adzik
Ja ten cykl mam bardzo dziwny. @ już trwa 9 dzień, przy czym 1 dzień to były plemienia, 5 dni normalna @ i 3 ostatnie dni znown plemienia. Nie wiem o co chodzi [emoji58] zwykle wyglądało to tak że 5 dni żywej krwi i koniec. Jakieś anomalie. Czy to może być spowodowane ovarinem?
MisiaJasia
U mnie zawsze byly 4-5 dni plamienia.. 1 dzien ostrej jazdy ze slanialam sie na nogach.. 1-2 dni normalne.. i potem 3-4 dni plamienia.. znam wiec Twoj bol..Ja ten cykl mam bardzo dziwny. @ już trwa 9 dzień, przy czym 1 dzień to były plemienia, 5 dni normalna @ i 3 ostatnie dni znown plemienia. Nie wiem o co chodzi [emoji58] zwykle wyglądało to tak że 5 dni żywej krwi i koniec. Jakieś anomalie. Czy to może być spowodowane ovarinem?
MamaM123
Jak w tym cyklu będxie klapa to zacznę brać Castagnus.
Teraz okres dostałam 32 dniu cyklu i był barrrrrrdzo obfity przez dwa dni a przez kolejne 2 leciutki(prawie nic) .Zazwyczaj miesiączkę mam tak w 28 dniu cyklu(+-1 dzień) dodatkowo przed miesiączką lekkie plamienia)3 dni mocniejsze krwawienie i 3 dni lekkie.
Teraz okres dostałam 32 dniu cyklu i był barrrrrrdzo obfity przez dwa dni a przez kolejne 2 leciutki(prawie nic) .Zazwyczaj miesiączkę mam tak w 28 dniu cyklu(+-1 dzień) dodatkowo przed miesiączką lekkie plamienia)3 dni mocniejsze krwawienie i 3 dni lekkie.
młoda1994
U mnie to wygląda tak że pierwszy dzień mocne krwawienie drugi dzień słabsze krwawienie trzeci dzień można powiedzieć że mocniejsze brudzenie i w czwarty dzień samo brudzenie z odrobinka krwi i koniec. Żadnych plamien przed miesiączka nic kompletnie nic. Też zaczynam brać castagnus ale od kolejnego cyklu.Jak w tym cyklu będxie klapa to zacznę brać Castagnus.
młoda1994
U mnie trwa 4 dni cała @ bardzo zadko się zdarza że mam 5 dni A co mówić o 9 dniach. Współczuję wam takiego okresu.Ja ten cykl mam bardzo dziwny. @ już trwa 9 dzień, przy czym 1 dzień to były plemienia, 5 dni normalna @ i 3 ostatnie dni znown plemienia. Nie wiem o co chodzi [emoji58] zwykle wyglądało to tak że 5 dni żywej krwi i koniec. Jakieś anomalie. Czy to może być spowodowane ovarinem?
Witam, staramy się o dziecko. Od kilku dni bolą mnie piersi, dziś brzuch jak na okres, za dwa dni powinien byc. Zrobiłam test o stężeniu 20ml/u o 13.00. Trzymałam cały dzień mocz by wynik w miarę miarodajny. Pokazała się bardzo blada kreska, na dole zdjęcie. zrobiłam drugi test o stężeniu 10ml/u ale już z moczu nazbieranego przez 2 godziny i wyszedł negatywnie. Tak wiem, zrobię jeszcze rano i pójdę na betę ale co o tym myśleć?
Załączniki
młoda1994
Jest coś na rzeczy. Najlepiej powtórz test rano i na wszelki wypadek idź na betę. I wszystko będzie jasne. Trzymam kciuki aby się udało. [emoji110]Witam, staramy się o dziecko. Od kilku dni bolą mnie piersi, dziś brzuch jak na okres, za dwa dni powinien byc. Zrobiłam test o stężeniu 20ml/u o 13.00. Trzymałam cały dzień mocz by wynik w miarę miarodajny. Pokazała się bardzo blada kreska, na dole zdjęcie. zrobiłam drugi test o stężeniu 10ml/u ale już z moczu nazbieranego przez 2 godziny i wyszedł negatywnie. Tak wiem, zrobię jeszcze rano i pójdę na betę ale co o tym myśleć?
reklama
fiddlee
O kochane ja tylko pierwszy dzień mam taki nijaki, po niej 4-5 dni jakby ktoś kran skręcił, a potem dwa dni plamienia i spokójU mnie trwa 4 dni cała @ bardzo zadko się zdarza że mam 5 dni A co mówić o 9 dniach. Współczuję wam takiego okresu.