Aleksandra93
Początkująca w BB
Witam dziewczyny jestem nowa i chętnie się do was dołączę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć, zapraszamy [emoji6]Witam dziewczyny jestem nowa i chętnie się do was dołączę
Jesetm Ola 26 lat, mam 2 dzieci to pierwszy cykl, a może raczej nie planowany cykl starań,Cześć, zapraszamy [emoji6]
Powiedz coś o sobie, od kiedy się staracie?
Witaj. Zapraszamy [emoji846]Witam dziewczyny jestem nowa i chętnie się do was dołączę
Do 60kg 1 tabletkę po wyżej 60kg 2 tabletki.Dzięki wielkie :-*
Młoda to chyba się przejdę na dniach do apteki. A ile tego bierzecie? Bo czytałam że niektóre po 2 tabl. Dziennie??
Aleksandra witamy witamy :-)
Fiddlee to super to napewno będzie owocny cykl :-) 3mam mocno kciuki :-)
Będąc na etacie normalnie w ciąży idąc na l4 masz 100 procent80% dotychczasowej pensji. Moja koleżanka tak miała.
Tak ale u góry dziewczyna pytała czy jeśli macierzyńskie wypłaca ZUS czy 1000 zł przez rok czy 80% dotychczasowej pensji która zarabiała. Wiem że na l4 ciążowym 100% płatna pensja jest.Będąc na etacie normalnie w ciąży idąc na l4 masz 100 procent
Na macierzyńskim potem jest 80 jeśli idziesz na rok.