reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Cześć dziewczyny ! Miałam jakieś 100 stron do nadrobienia :D troszkę podróży, trochę chorowania. Ale dzisiaj się cieszę jak dziecko, w końcu po poronieniu przyszła @! więc zaczynamy od początku, od środy do niedzieli clo i monitoring ten cykl będzie owocny

Dzięki wielkie :-*

Młoda to chyba się przejdę na dniach do apteki. A ile tego bierzecie? Bo czytałam że niektóre po 2 tabl. Dziennie??

Aleksandra witamy witamy :-)

Fiddlee to super to napewno będzie owocny cykl :-) 3mam mocno kciuki :-)

Dzięki wielkie :-*

Młoda to chyba się przejdę na dniach do apteki. A ile tego bierzecie? Bo czytałam że niektóre po 2 tabl. Dziennie??

Aleksandra witamy witamy :-)

Fiddlee to super to napewno będzie owocny cykl :-) 3mam mocno kciuki :-)
Do 60kg 1 tabletkę po wyżej 60kg 2 tabletki.

Będąc na etacie normalnie w ciąży idąc na l4 masz 100 procent
Na macierzyńskim potem jest 80 jeśli idziesz na rok.
Tak ale u góry dziewczyna pytała czy jeśli macierzyńskie wypłaca ZUS czy 1000 zł przez rok czy 80% dotychczasowej pensji która zarabiała. Wiem że na l4 ciążowym 100% płatna pensja jest.

reklama
Platne 100% przez 10 miesiecy.. jesli chcecie byc na macierzynskim 12 miesiecy to platbe 80% i trzeba to zglosic wczesniej.. przynajmmiej jakis czas temu czytalam ze tak jest..

Do góry