Tak pierwszy . Nasz pierwsza procedura . Mamy już córeczkę ale poszło naturalnie .Będzie dobrze! Musi być;* pierwszy transfer ?
reklama
Devin
Fanka BB :)
też o tym myślałam ale przecież się bierze dużo leków. I tak chyba lipa nie mówić o Tym lekarzom.A musisz mówić że IVF ?
Chociaż accofil i luteinę koleżanka miała przy naturalnych staraniach
katharina203
czesc dziewczyny. Dzis byłam na wizycie...transfer we wtorek...
Super;* trzymam mocno kciuki ;*czesc dziewczyny. Dzis byłam na wizycie...transfer we wtorek...
Agunia1401
Moderator
Ja byłam przyjęta rano tabletki od 11 o 22 łyżeczkowanie na następny dzień wyszłam. Serduszko też przestało bić. Musisz być dzielna. Jest nas więcej i wiele dziewczyn przez to przechodzi. Jeżeli nie będą dawały tabletki rady, ja miałam 3 porcję to idź na zabieg. Ja usłyszałam że i tak bym potrzebowała lyzeczkowania mimo skurczy i że się tak strasznie że mnie lało.. ..Mam skierowanie do szpitala na poronienie. Wiecie ile dni w szpitalu będę??
katharina203
Dziewczyny a jakieś rady wskazówki przed kriotransferem? Co pic co jeść. Jak i kiedy np ananasa?
PowodzeniaSuper;* trzymam mocno kciuki ;*
Ja nic nie robiłam szczególnego , poprostu się oszczędzałam i wzięłam sobie na ten dzień l4 .Dziewczyny a jakieś rady wskazówki przed kriotransferem? Co pic co jeść. Jak i kiedy np ananasa?
reklama
To zależy czy będą chcieli żebyś sama się oczyściła na tabletkach . Ja czekałam 2 dni . W sumie poszło ale nie dokładnie wszytsko się oszczyscilo i tak w 3 dobie musiałam mieć łyżeczkowanie . Po nim dosłownie po 4h wysłali mnie do domu .Mam skierowanie do szpitala na poronienie. Wiecie ile dni w szpitalu będę??