amusedxxx
Fanka BB :)
Wooow kawał człowiekaA u nas dziś taka pływająca rybka pozdrawia wszystkie ciocie z forum
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wooow kawał człowiekaA u nas dziś taka pływająca rybka pozdrawia wszystkie ciocie z forum
SzokZadzwoniłam na infolinię i też babeczka powiedziała, że nie prowadzą ciąż z ivf. Wy chyba macie inne Luxmedy
Szczerze to nie wiem. Na razie tylko wspominał o tym podczas analizy wyników i sobie zapisywał. Dam znać jak już będzie dalej. Mam nadzieję, że wie co robi, ale wydaje się konkretny i ma dobre opinie.O, to ciekawe, ze zdecydował się od razu na acco. W jakiej dawce masz? U nas z duuuuzo gorszymi Wynikami nie chcieli dać.
Woooow, ale fota no hej MaluszkuA u nas dziś taka pływająca rybka pozdrawia wszystkie ciocie z forum
W sobotę. Chciałam w piątek , ale o czymś zapomniałam Generalnie trochę zrezygnowana ? Zakładam, że w sobotę nad wynikiem trochę popłacze, odstawie leki i „lecimy dalej”.Kurczę…. A kiedy będziesz robić betę? W teorii sikance mogą się nie wybarwic przy niskiej becie jak się czujesz?
To dobrze. Najważniejsze, ze Ty się z nim czujesz bezpiecznie.Szczerze to nie wiem. Na razie tylko wspominał o tym podczas analizy wyników i sobie zapisywał. Dam znać jak już będzie dalej. Mam nadzieję, że wie co robi, ale wydaje się konkretny i ma dobre opinie.
U mnie raczej ze względu na PCOS transfer odroczony, bo już teraz widać w każdym jajniku po 15 pęcherzyków, które mogą urosnąć amh dziś wyszło 4,7...
Tak mi przykro!Serduszko przestało bić
A u nas dziś taka pływająca rybka pozdrawia wszystkie ciocie z forum
A musisz mówić że IVF ?Zadzwoniłam na infolinię i też babeczka powiedziała, że nie prowadzą ciąż z ivf. Wy chyba macie inne Luxmedy
no już za późnoA musisz mówić że IVF ?