reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
O, to ciekawe, ze zdecydował się od razu na acco. W jakiej dawce masz? U nas z duuuuzo gorszymi Wynikami nie chcieli dać.
Szczerze to nie wiem. Na razie tylko wspominał o tym podczas analizy wyników i sobie zapisywał. Dam znać jak już będzie dalej. Mam nadzieję, że wie co robi, ale wydaje się konkretny i ma dobre opinie.
U mnie raczej ze względu na PCOS transfer odroczony, bo już teraz widać w każdym jajniku po 15 pęcherzyków, które mogą urosnąć 😏 amh dziś wyszło 4,7...

T
Szczerze to nie wiem. Na razie tylko wspominał o tym podczas analizy wyników i sobie zapisywał. Dam znać jak już będzie dalej. Mam nadzieję, że wie co robi, ale wydaje się konkretny i ma dobre opinie.
U mnie raczej ze względu na PCOS transfer odroczony, bo już teraz widać w każdym jajniku po 15 pęcherzyków, które mogą urosnąć 😏 amh dziś wyszło 4,7...
To dobrze. Najważniejsze, ze Ty się z nim czujesz bezpiecznie.

reklama
Do góry