reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Co do naszych @kochanych u mnie masakra juz kilka dni przed zaczyna brzuch boleć strasznie. Jak juz @przyjdzie to 2 dni umierania mi słabo mdleje z bólu i wgl komedia z horrorem w pracy co miesiąc 3 dni wolnego bo do łazienki na czworakach chodzę nikomu nie życzę. 3-4 dzień to bez bólu i potem 2-3dni brodzenia. Razem ok 6-7 dni dosłownie potopu.
Dziewczyny nikomu tego nie życzę niestety u mnie to genetycznie dziedziczone bo i mama i ciocia i z opowieści babcia tak samo :(
PS. Kuzynka 15 lat tez juz umiera mi ostatnio powiedziała ze jej się tak dzieje. Niestety kobitki w naszej rodzinie nie są rozpieszczane

reklama
Dziewczyny zrobiłam powtórkę bety po 48 godz. Pierwszy wynik był 51 a teraz 136 Ale te normy laboratoryjne dziwne. Tak samo ten progesteron. Jestem w 33 dniu cyklu przy cyklach 31 dniowych.owulacja była między 26-28 kwietnia.co o tym wszystkim myślicie?
20190513_173754.jpg

Dziewczyny zrobiłam powtórkę bety po 48 godz. Pierwszy wynik był 51 a teraz 136 Ale te normy laboratoryjne dziwne. Tak samo ten progesteron. Jestem w 33 dniu cyklu przy cyklach 31 dniowych.owulacja była między 26-28 kwietnia.co o tym wszystkim myślicie?Zobacz załącznik 972191
Beta ładnie przyrosla. Napewno wszystko jest w porządku. Umów się na wizytę do lekarza i lekarz wszystko ci wytłumaczy. Jeszcze raz gratulacje.

Dziewczyny zrobiłam powtórkę bety po 48 godz. Pierwszy wynik był 51 a teraz 136 Ale te normy laboratoryjne dziwne. Tak samo ten progesteron. Jestem w 33 dniu cyklu przy cyklach 31 dniowych.owulacja była między 26-28 kwietnia.co o tym wszystkim myślicie?Zobacz załącznik 972191
Moim zdaniem wskazuje na piękną ciążę :)
Gratulacje i zdrowo i spokojnie rośnijcie

Beta ładnie przyrosla. Napewno wszystko jest w porządku. Umów się na wizytę do lekarza i lekarz wszystko ci wytłumaczy. Jeszcze raz gratulacje.
A ten progesteron? Wszędzie piszą że powinno być powyżej 20 A tu zaledwie 7 i te normy dziwne progesteronu poniżej...

Czyli mogę spać spokojnie? Bo wizytę u ginekologa planuje za dwa tygodnie gdzieś...
Na moje skromne oko chodź nie jestem lekarzem wszystko książkowe przyrost jest. W widełkach normy mieścisz się pięknie po srodeczku. Czego więcej cchcieć. Rosnąć odpoczywać i spokojnie czekać na wizytę bez stresu :).

A ten progesteron? Wszędzie piszą że powinno być powyżej 20 A tu zaledwie 7 i te normy dziwne progesteronu poniżej...
Kochana jeżeli chodzi o progesteron to nie znam się na tym. Zapisz się do gin jak najszybciej i jeśli on stwierdzi że jest za niski napewno da ci luteine lub duphaston. Nie martw się na zapas. Przyrost masz piękny więc ciaza na tym etapie rozwija się prawidłowo. Nie stresuj się bo to ci nic nie da A może zaszkodzić czego byś napewno nie chciała.

reklama
Cześć czytam sobie was od jakiegoś czasu i w końcu zdecydowałam do was przyłączyć. Mam 27 lat jeszcze na dobre nie zaczęliśmy z mężem się starać o nasze pierwsze dziecko ale już chciałbym się przygotować. Nie stosuje antykoncepcji tylko stosunek przerywany od 4 lat i jak do tej pory udaje się [emoji6] Narazie jestem na etapie leczenia zębów oraz zastanawiam nad braniem kwasu foliowego (chodzi mi o to że nie wiem jaką nazwę choć zastanawiam się nad pregna start). Moje cykle po wyleczeniu się w tamtym roku z infekcji intymnej można powiedzieć że się jeszcze nie wyregulowaly bo przed leczeniem miałam ładnie 28dni a teraz 34-39dni. [emoji43]

Do góry